Seuraava kurssi alkaa syyskuussa 2017

Radioamatöörilaitteiden käyttöön tarvitset radioamatööriluvan, jonka saat suoritettuasi pätevyystutkinnon. OH2AP järjestää tutkintoon valmistavan kurssin syksyn 2017 aikana.

Kurssilla perehdytään radioamatöörin pätevyystutkintomateriaaleihin sekä käydään läpi modulit K (määräykset, liikenne) ja T1 (tekniikka, perusteet). Kurssin lopussa on mahdollisuus osallistua pätevyystutkintoon.

Kurssi alkaa maanantaina illalla 11.9. klo 18 

Kurssin oppimateriaalina käytetään Tiimissä hamssiksi -kirjaa ja netissä olevaa opiskelumateriaalia. Kurssimateriaalia sekä etäopiskelun tukimateriaalia löytyy Suomen Radioamatööriliiton verkkosivuilta: ’Miten radioamatööriksi pääsee: http://www.sral.fi/info/koulutus.html ’

Ilmoittautuminen alkaa: 1.9.2017 , e-mail: oh2ap@sral.fi, tai Jussi oh3zq, puh. 040 700 9020

Opettajat: Juhani Horelli OH3ZQ ja Matti Friman OH2BDQ

Kurssipaikka: Radiokerhon tila Järvenpään Seuratalo, Kartanontie 20 (keltainen puurakennus rautatieaseman mäellä Järvenpää-talon ja kirjaston takana), 2. krs, sisään eteläpäädystä.

Kurssipäivät ja kellonaika: maanantai-illat: klo 18.00 – 20.15 joka toinen viikko; viikonpäivää ja kellonaikaa voidaan kurssin alkaessa sovitella toisinkin, jos se paremmin käy kaikille kurssilaisille.

Syysjakso: 11.9.2017 – 20.11.2017, 7 kurssi-iltaa

Kurssimaksu: Oppimateriaalin hinta 20.- € (kirja ja monisteet) maksetaan käteisellä kouluttajalle.

Kurssiohjelma: kurssi 2017 ohjelma – luonnos

OH2AP järjestää kurssin aikana torstaisin kerhoiltojen yhteydessä lisäksi kysely- ja kertaustilaisuuksia sekä radioamatöörilaitteisiin tutustumista kerhollaan. Tämä antaa valmiutta oman aseman perustamiseen sitten, kun tutkinto on suoritettu, oma kutsu ja asemalupa saatu.