Kurssi keväällä 2019 alkaa 25.2.

OH2AP järjestää radioamatööritutkintoon valmistavan kurssin kevään 2019 aikana, alkaen maanantaina 25.2. klo 18.    Paikalle voi tulla ihan tutustumismielessäkin..

Kurssilla perehdytään radioamatöörin pätevyystutkintomateriaaleihin sekä käydään läpi modulit K (määräykset, liikenne) ja T1 (tekniikan perusteet). Kurssin lopussa on mahdollisuus osallistua pätevyystutkintoon. Kurssiohjelman malli on tässä: kurssi 2018 ohjelma – luonnos, lisäksi ohjelmaan varataan pari kertauspäivää.

Kurssi-illat ovat joka viikko, perusvaihtoehtona maanantai-illat klo 18 – 20.30.  Ajankohtaa ja viikonpäivää voidaan kurssin alussa sovittaa muuallekin osallistujien kesken.

Kurssipaikka on Radiokerhon tila Järvenpään Seuratalolla, Kartanontie 20, 2. krs.,  Järvenpään keskustassa rautatieaseman, kirjaston ja kaupungintalon vieressä.

Kurssimaksu on oppimateriaalin hinta 30.- €, mihin sisältyy kerhon jäsenmaksu.

Oppimateriaali on saatavilla kirjasena tai monisteena sekä webissä myös interaktiivisena kalvosarjana ja youtube-videoluentoina. Kurssi-iltoina käytetään opastuksen pohjana pääosin kalvosarjaa.

OH2AP järjestää kurssin aikana lisäksi torstaisin kerhoiltojen yhteydessä kysely- ja kertaustilaisuuksia sekä radioamatöörilaitteisiin tutustumista kerholla. Tämä antaa valmiutta oman aseman perustamiseen sitten, kun tutkinto on suoritettu, oma kutsu ja asemalupa saatu.

Lisätietoja ja kysymyksiin vastauksia saa vaikka kerhon sähköpostiosoitteesta ’oh2ap miumau sral piste fi’ tai poikkeamalla kerhoillassa, torstai-iltaisin klo 18 alkaen.