Kurssi syksyllä 2018 alkaa 24.9.

OH2AP järjestää radioamatööritutkintoon valmistavan kurssin syksyn 2018 aikana, alkaen maanantaina 24.9. klo 18.    Paikalle voi tulla ihan tutustumismielessäkin..

Kurssilla perehdytään radioamatöörin pätevyystutkintomateriaaleihin sekä käydään läpi modulit K (määräykset, liikenne) ja T1 (tekniikan perusteet). Kurssin lopussa on mahdollisuus osallistua pätevyystutkintoon. Kurssiohjelma tässä: kurssi 2018 ohjelma – luonnos

Kurssi-illat ovat joka toinen viikko, perusvaihtoehtona maanantai-illat klo 18 – 20.30.  Ajankohtaa ja viikonpäivää voidaan kurssin alussa sovittaa muuallekin osallistujien kesken.

Kurssipaikka on Radiokerhon tila Järvenpään Seuratalolla, Kartanontie 20, 2. krs.,  Järvenpään keskustassa rautatieaseman, kirjaston ja kaupungintalon vieressä.

Kurssimaksu on oppimateriaalin hinta 20.- €, mihin sisältyy kerhon jäsenmaksu.

Oppimateriaali on saatavilla kirjasena tai monisteena sekä webissä myös interaktiivisena kalvosarjana ja nauhoitettuina videoluentoina. Kurssi-iltoina käytetään opastuksen pohjana kalvosarjaa.

OH2AP järjestää kurssin aikana lisäksi torstaisin kerhoiltojen yhteydessä kysely- ja kertaustilaisuuksia sekä radioamatöörilaitteisiin tutustumista kerholla. Tämä antaa valmiutta oman aseman perustamiseen sitten, kun tutkinto on suoritettu, oma kutsu ja asemalupa saatu.