Kurssi syksyllä 2019

OH2AP järjestää radioamatööritutkintoon valmistavan kurssin syksyn 2019 aikana, alkaen maanantaina 2.9. klo 18.    Paikalle voi tulla ihan tutustumismielessäkin..

Kurssilla perehdytään radioamatöörin perusluokan pätevyystutkintomateriaaleihin sekä käydään läpi modulit K (määräykset, liikenne) ja T1 (tekniikan perusteet). Kurssin lopussa marras-joulukuun vaihteessa on mahdollisuus osallistua pätevyystutkintoon. Kurssiohjelman runko:  Ra-kurssi syys 2019 ohjelma ; lisäksi ohjelmaan voidaan varata pari kertauspäivää.

Kurssi-illat ovat joka toinen viikko, perusvaihtoehtona maanantai-illat klo 18 – 20.30.  Ajankohtaa ja viikonpäivää voidaan kurssin alussa sovittaa muuallekin osallistujien kesken. Mikäli tarvetta on, voidaan väliviikolla järjestää kertausta.

Kurssipaikka on Radiokerhon tila Järvenpään Seuratalolla, Kartanontie 20, 2. krs.,  Järvenpään keskustassa rautatieaseman, kirjaston ja kaupungintalon vieressä.

Kurssimaksu on oppimateriaalin hinta 30.- €, mihin sisältyy kerhon jäsenmaksu.

Oppimateriaali on saatavilla kirjasena tai monisteena sekä webissä myös interaktiivisena kalvosarjana ja youtube-videoluentoina. Kurssi-iltoina käytetään opastuksen pohjana pääosin kalvosarjaa. Oma pc auttaa materiaalin selailua verkosta, mutta ilmankin pärjää hyvin.

OH2AP järjestää kurssin aikana lisäksi torstaisin kerhoiltojen yhteydessä kysely- ja kertaustilaisuuksia sekä radioamatöörilaitteisiin tutustumista kerholla. Tämä antaa valmiutta oman aseman perustamiseen sitten, kun tutkinto on suoritettu, oma kutsu ja asemalupa saatu.

Lisätietoja ja kysymyksiin vastauksia saa vaikka kerhon sähköpostiosoitteesta ’oh2ap miumau sral piste fi’ tai poikkeamalla kerhoillassa, kesälomatauon jälkeen taas 8.8. alkaen torstai-iltaisin klo 18 .