Aihearkisto: Yleinen

Toukokuun jäsenkirje

KERHOTILAMME AVAUTUMASSA KESÄKUUN ALUSSA

Järvenpään kaupunki on ilmoittanut, että valtioneuvoston uusimman linjauksen 4.5.2020 mukaan yhdistysten kokoontumistilat voidaan avata 1.6. alkaen turvallisuus huomioiden. Kaikissa tiloissa tulee senkin jälkeen noudattaa kokoontumisrajoituksia, turvavälejä ja huomioida erityisesti riskiryhmät.

Voimme siis varovaisesti käynnistellä toimintaa kerhotilassamme. Kerholla voi käydä yksin tai muutaman hengen ryhmänä tutustumassa myytäviin laitteisiin ja tinailemassa eri ilmoituksella kerhomestarille (Risto OH2FXT) tai pj:lle (Jussi OH3ZQ). Kerhon kokoukset torstaisin klo
18 alkavat 4.6.2020 ja jatkuvat kesätaukoon eli 18.6.2020 asti. Riskien vähentämiseksi kesäkuussa olevista kerhoilloista ensimmäinen (4.6.) ja viimeinen (18.6.) on tarkoitettu kaikille, mutta keskimmäinen eli torstai 11.6. ensisijaisesti vain riskiryhmille.  Syyskausi käynnistetään kerholla torstaina 6.8.2020 klo 18,  jos korona silloin suo. Kerholla käydessä on ehdottomasti otettava huomioon edellä todetut rajoitukset ja huolehdittava käsihygieniasta. Sairaana tai vähänkään oireisena ei kerholle saa tulla edes käymään.

Epidemiat eivät tunnetusti leviä radion välityksellä. Niinpä pääaktiviteetti on syytä pitää edelleen  radioaalloilla. Päivittäinen aamurinkula jatkaa taajuudelle 3.706 kHz joka aamu klo 05.30 utc, ja muu kanssakäynti OH2RUP -toistinkanavalla.

KURSSIT JA TUTKINNOT

Kursseilla päästään eteenpäin sitten, kun Traficom ilmoittelee tutkintojen vastaanottamisen jatkuvan; siihen asti luetaan kertauksia ja tehdään harjoituskokeita verkossa.

KIRPPUTORITAVARAA – KATSO YLÄREUNAN UUTTA SIVUA

OH2EC:n (sk) varastoista kerholle tullutta tavaraa laitetaan vielä yläreunasta aukeavalle uudelle Kirpputori -sivulle tarjolle ensin kerholaisille ja sitten loput menevät seuraavalle hami-kirppikselle. Jos jotain haluat sieltä, varaa ja maksa nyt ja käy hakemassa sitten kun ehdit: lisätietoja laitteista antaa Jussi oh3zq (omakutsulla).

 

MUISTUTUS PERUUTUKSISTA MUISSA TAPAHTUMISSA
–  Ilmatorjuntamuseo muiden museoiden ohella on kiinni ainakin toukokuun loppuun. Odotamme tietoa museon avautumisesta mahdollisesti kesäkuun alussa. Kannattaa seurata Ilmatorjuntamuseon sivuja:   https://ilmatorjuntamuseo.fi/ajankohtaista/
–  Petäjäveden puhelin- ja radiomuseon ja SRHS:n toukokuun Rompepäivä Petäjävedellä on peruuntunut tai siirtynyt. Uudesta ajankohdasta ei ole vielä tietoa.
–  Kouvolan sotilasradiopäivä on siirtynyt syksylle. Päivä on lauantai 3.10.2020 ja järjestäjät ovat: Kouvolan Sotilasradiomuseo ja Kymen Viestikilta ry

VUODEN 2020 JÄSENMAKSUT
Jäsenmaksu on tippunut tilille ihan mukavasti, mutta jos oma omatuntosi havahtuu, niin muistathan hoitaa tämän vuoden jäsenmaksun mahdollisimman pikaisesti. Jos erikseen lähetetty jäsenmaksuviesti on kadonnut bittiavaruuteen, tässä vielä tärkeimmät kohdat kertauksena: Vuosikokous päätti korottaa kerhon jäsenmaksun tilapäisesti kympillä
vuodeksi 2020 35 euroon. Perusteluna korotukselle on DMR-hybridi-toistinprojektin rakentamisen ja asennuksen rahoitus. Jäsenmaksu maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörien tilille Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74.  Merkitse viitteeksi 01012.

Huhtikuun jäsenkirje

KERHOTOIMINTA KORONA-AIKANA

Korona-epidemian ja sitä koskevan yleisen ohjeistuksen vuoksi OH2APn kerhoillat on siirretty toistaiseksi päivittäiselle aamurinkulalle, taajuudelle 3.706 kHz joka aamu klo 05.30 utc, ja muu kanssakäynti OH2RUP -toistinkanavalle.
Seuratalo on kaupunginhallituksen päätöksellä suljettu ainakin huhtikuun  (edit:) toukokuun puoliväliin, eli kerhotila ei toistaiseksi ole käytettävissämme.

SRAL TIEDOTTAA
Myös SRAL:n puolella  toimisto ei ota henkilökäyntejä, mutta puhelin- ja s-postipalvelut toimivat. Radioamatöörin pätevyystutkinnot keskeytetään välillä 17.3. – 13.4.2020.  – 13.5.2020  (edit)
SRAL:n uudistetut webbisivut on nyt avattu www.sral.fi -osoitteessa; käykääpä katsomassa.

PERUUTUKSIA MUISSA TAPAHTUMISSA
Erilaisten peruutusten virta jatkuu: Ilmatorjuntamuseo muiden museoiden ohella on kiinni ainakin toukokuun loppuun. Tutkamieskillan, eri radioharrastajien ja Ilmatorjuntamuseon junaileman Radiopäivän kohtalaosta tiedämme alkukesästä enemmän. Kannattaa seurata Ilmatorjuntamuseon sivuja: https://ilmatorjuntamuseo.fi/ajankohtaista/

Petäjäveden puhelin- ja radiomuseon ja Suomen Radiohistoriallinen Seuran toukokuun Rompepäivä Petäjävedellä on peruuntunut tai siirtynyt.

Kouvolan sotilasradiopäivä on siirtynyt syksylle. Päivä on lauantai 3.10.2020 ja järjestäjät ovat: Kouvolan Sotilasradiomuseo ja Kymen Viestikilta ry

KIRPPUTORITAVARAA

Arskan OH2EC (sk) varastoista kerholle tullutta tavaraa laitetaan ensin tässä tarjolle kerholaisille ja sitten loput hami-kirppikselle. Jos jotain haluat tästä, varaa ja maksa nyt ja käy hakemassa sitten kun ehdit: lisätietoja Jussi oh3zq (omakutsulla):

– virtalähde Diamond GSV-3000:  säädettävä 0 – 15 V 25 A   (edit: myyty)
– labra-virtalähde EA-3021S:  säädettävä 0 – 30 V  10 A
– hakkurivirtalähde Nemic Lambda F-600-24:   24 V 25 A
– virtalähde Systron HR70-3: säädettävä  0 – 70 V  3 A
– virtalähde Thurlby Thandar PL330P :  säädettävä  0 – 32 V 3 A
– tukeva räkki-virtalähde Muuntolaite MSN 48-60V/25A
– vanha putki-trx Trio TS510: varaosiksi, pa-putket puuttuvat, muu tallella.

Kerholla kokeiltavana (kunhan kerhotila aukeaa) ja ostettavana (vaikka heti) myös OH2EC:n rigit:
– IC781: aikansa super-rigi, 150 W, 160 – 10 m., toimiva, täydet tehot;      (edit: varailtu)
– IC746: monipuolinen rigi: 100 W, 160 – 6 m., toimiva, täydet tehot;
– IC765: varaosiksi; kaikki filtterit on, poweri-piirikortti puuttuu
– TS450:  korjattavaksi, kaikki filtterit on; syntetisaattorihäiriö

VUODEN 2020 JÄSENMAKSUT

Muistathan hoitaa tämän vuoden jäsenmaksun viimeistään eräpäivänä 30.4.2020. Toivottavasti erillinen jäsenmaksulasku on tullut sähköpostilla kaikille (sitä ei lähetetty alle 18 v jäsenille, joiden jäsenmaksu on 0 €.)

Jos jäsenmaksuviesti on kadonnut bittiavaruuteen, tässä vielä tärkeimmät kohdat kertauksena:
Vuosikokous päätti korottaa kerhon jäsenmaksun tilapäisesti kympillä vuodeksi 2020  35.-  euroon. Perusteluna korotukselle on DMR-hybridi-toistinprojektin rakentamisen ja asennuksen rahoitus.

Jäsenmaksu maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörien tilille Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74.  Merkitse viitteeksi  01012.

Viirus-jäsenkirje

Jotta liikkeellä oleva korona-virus ei kerhonkaan kautta leviäisi vaivaamaan erityisesti keski-ikää lähenteleviä jäseniämme, olemme porukalla sopineet seuraavista järjestelyistä kevätkauden ajaksi:

Epidemiat eivät tunnetusti leviä radion välityksellä. Niinpä pääaktiviteetti keskitetään nyt radioaalloille. Korona-epidemian ja sitä koskevan yleisen ohjeistuksen vuoksi OH2APn kerhoillat on siirretty toistaiseksi päivittäiselle aamurinkulalle, taajuudelle 3.706 kHz joka aamu klo 06.45.. utc, ja muu kanssakäynti OH2RUP -toistinkanavalle.

Seuratalo, jossa kerhotilamme on,  on kaupunginhallituksen päätöksellä toistaiseksi suljettu eli kerhotila ei toistaiseksi ole käytettävissämme.  Kerhon s-postin oh2ap miumau sral.fi kautta voi pyytää lisätietoja. Maalis/huhti/toukokuulle aiottujen tilaisuuksien uusista ajankohdista tiedotetaan erikseen.

Edit 2: Myös SRAL:n puolella on 12.4. tiedotteen mukaan samansuuntaiset toimenpiteet, joista tärkeimmät meille alla:  https://www.sral.fi/2020/04/12/sral-tiedote-koronavirusepidemian-vuoksi-paivitetty-12-4-2020/

SRAL toimisto ei ota henkilökäyntejä, mutta puhelin- ja s-postipalvelut toimivat;   – Radioamatöörin pätevyystutkinnot on keskeytetty välillä 17.3.-13.5.2020.

Maaliskuun jäsenkirje – viirus-edit 1

OH2AP:N VUOSIKOKOUSPÄÄTÖKSET

OH2AP:n vuosikokous pidettiin torstaina 27.2.2020 Torpantie 7:ssä Olli Kumpulaisen, OH2OW vieraana. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Kerhon puheenjohtajaksi valittiin edelleen Juhani Horelli OH3ZQ ja jäseniksi hallitukseen uudelleen Timo Rönkkö, OH2TIMO, Jarmo Salmi, OH2GJL, Aarno Järvinen, OH2HAI, Tommi Mattila, OH2BFA ja Elias Pylkkänen, OH2EP, sekä uutena jäsenenä Petri Kauhanen OH2GTQ. Varsinaisena toiminnantarkastajana jatkaa Jukka Finnilä, OH2BWX ja varatoiminnantarkastajana Stig Wallner, OH2SW.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokous keskusteli laajasti DMR-(hybridi)toistimesta sekä kerhotila-asiasta. Uhkana on, että Järvenpään kaupunki korottaa tilavuokria niin paljon, että toimintamme nykyisessä kerhotilassa tulee taloudellisesti mahdottomaksi.

VUODEN 2020 JÄSENMAKSU

Vuosikokous päätti korottaa kerhon jäsenmaksun tilapäisesti kympillä vuodeksi 2020 35 euroon. Perusteluna korotukselle on DMR-hybridi-toistinprojektin rakentamisen ja asennuksen rahoitus. Alle 18 -vuotiailta jäseniltä jäsenmaksu on edelleen 0 euroa. Samoin erillistä liittymismaksua ei tänä vuonnakaan uusilta jäseniltä peritä. Jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2020. Jäsenmaksu maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörien tilille Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74. Merkitse viitteeksi 01012. Jäsenmaksusta lähetetään erillinen lasku, mutta voit toki hoitaa jäsenmaksusi pois saman tien, niin ei unohdu! Samalla voit pyöristää maksua hieman ylöspäin ja lahjoittaa kerholle muutaman kolikon.

Kevään TURVA-harjoitukset kerholla siirretty  – viirus-edit:

Torstaina 19.3., lauantaina 21.3. ja lauantaina 28.3. kerholla pidettäviksi suunnitellut viestiliikenneharjoitus-sitsit siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Varsinaiset harjoitukset toteutuvat suunniteltuina aikoina.

KEVÄÄN KUUKAUSIKOKOUKSET SIIRRETTY – viirus-edit:

Huhtikuussa 23.4.2020 ja Toukokuussa 14.5.2020 pidettäviksi suunnitellut kuukausikokoukset siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

KERHOILLAT  – viirus-edit:  Kerhoillat on toistaiseksi peruutettu. Seuratalo on kaupunginhallituksen päätöksellä suljettuna ainakin huhtikuun puoleenväliin eli kerhotilamme ei tuona aikana ole käytettävissämme.

TULOSSA OLEVAT KEVÄÄN TAPAHTUMAT: – viirus-edit

– SRAL Kevätpäivät Otaniemessä 18.4. ,  Sotilasradiopäivät ja Putkiradiomuseo Kouvolassa 25.4., Kävelykatutapahtuma Jannella ja Nurmijärvi Open 9.5., ja Radiopäivä it-museolla 16.5. siirtynevät kaikki myöhäisempään ajankohtaan. Näistä lisätietoa myöhemmin.

SYYSLEIRI TÄNÄ VUONNA LAUANTAINA 19.9.2020 METSÄPIRTILLÄ.

Tuusulan kunta on vahvistanut tutun Metsäpirtin leirikeskuksen taas käyttöömme syysleiriä varten lauantaiksi 19.9. 2020. Merkkaa päivämäärä jo nyt heti kalenteriisi. Tarkemmin leirin ohjelmasta myöhemmissä jäsenkirjeissä.

Arskan OH2EC (sk) laitteita

Arskan OH2EC (sk) hamshackista tulleita laitteita on tarjolla kerholaisille tämän kevään ajan. Lista laitteista on saatavilla kerholla.

Arskan rigit ovat tarjolla ja kokeiltavissa kerholla: Icom IC-746 ja IC-781 transceiverit toimivat ja ovat täydessä iskussa, sekä huoltoa vaativa TS-450D ja varaosiksi tarjolla oleva IC-765.

Helmikuun jäsenkirje ja vuosikokouskutsu

OH2AP:n VUOSIKOKOUSKUTSU

Kerhon vuosikokous pidetään tutussa paikassa Ollin, OH2OW luona osoitteessa Torpantie 7, Järvenpää, torstaina 27.2.2020 klo 18. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat. Lisäksi keskustellaan
DMR-(hybridi)toistimesta sekä kerhotila-asiasta. Paikalla myös minikirppis, josta voi löytyä jotain mukavaa mukaan!    Tervetuloa!  Kahvitarjoilu.

HELMIKUUN KUUKAUSIKOKOUS TORSTAINA 13.2.2020 klo 18.

Kuukausikokouksessa Matti, OH2BDQ esittelee ja demoaa digimodeja: FT8 ym. Kuukausikokous pidetään kerholla.

KERHOILLAT JATKUVAT NORMAALISTI

Kerhoillat jatkuvat normaalisti torstaisin klo 18 kerhotilassamme Järvenpään Seuratalon yläkerrassa. Poikkeuksena 27.2., jolloin olemme Ollin, OH2OW luona vuosikokousta pitämässä. Muusta kerhoiltojen ohjelmista ja mahdollisista poikkeavista paikoista ilmoitellaan tulevissa jäsenkirjeissä.

MERKKAA KALENTERIISI TULOSSA OLEVAT KEVÄÄN TAPAHTUMAT:

– SRAL Kevätpäivät Otaniemessä 18.4.2020

Kevätpäivät ja liiton kevätkokous järjestetään Espoon Otaniemessä 18.4.2020. Kevätpäivien järjestelystä vastaa Polyteknikkojen radiokerho ry, OH2TI. Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

– Sotilasradiopäivät ja Putkiradiomuseo Kouvolassa 25.4.2020

Perinteinen Sotilasradiopäivä on tänä vuonna lauantaina 25.4.2020 Kouvolassa. Lisätietoja: http://putkiradiomuseo.fi/tapahtumat/
Valmistelemme kimppakyytiä kerholta Kouvolaan, joten ilmoittaudu jo nyt Jussille järjestelyjä varten.

SYYSLEIRI TÄNÄ VUONNA LAUANTAINA 19.9.2020 METSÄPIRTILLÄ.

Tuusulan kunta on vahvistanut tutun Metsäpirtin leirikeskuksen taas käyttöömme syysleiriä varten lauantaiksi 19.9. 2020. Merkkaa päivämäärä jo nyt heti kalenteriisi. Tarkemmin leirin ohjelmasta myöhemmissä jäsenkirjeissä.

Joulukuun jäsenkirje

KERHOLLA JOULUTAUKO
Kerho siirtyi tänään joulutauolle sulattelemaan ensi viikon runsaita jouluaterioita. Seuraava kerhoilta pidetään ensi vuoden puolella eli torstaina 9.1.2020 klo 18.

NÄHDÄÄN KERHOILUN MERKEISSÄ VUONNA 2020!

JOULUAATON KUUNTELUHARVINAISUUS – GRIMETON  17.2  kHz:LLA 07:30 UTC

SAQ Transmission on Christmas Eve 2019

UUDEN VUODEN ALUKSI KURSSILLE!
OH2AP järjestää talvella perusluokan tutkintoon tähtäävän viikonloppu-intensiivikurssin niille, joiden ajankäyttöä viikolla rajoittaa ansio- tai koulutyö. Kolmessa viikonlopussa käydään läpi
K-moduli (määräykset) ja T1-moduli (tekniikan perusteet). Kurssit ovat koko päivän (6 h.) lauantaina ja sunnuntaina seuraavasti:
– 25-26.1.
– 15-16.2.
– 29.2. – 1.3.
Kurssin lopuksi voi osallistua tutkintoon. Ilmoittautuminen kerhon s-postiin: oh2ap ’at’ sral.fi.

Marraskuun jäsenkirje

JOULUSIIVOUSTALKOOT JA GLÖGIT TORSTAINA 5.12.2019 klo 18 KERHOLLA

Siivoustalkoot ovat torstaina 5.12. kerhoillan yhteydessä. Siivotaan kerhotila pitkästä aikaa niin, että tontut uskaltavat tulla. Tule mukaan. Glögitarjoilu iloisille siivoustontuille!

Ps: tarjolla myös kiillotusainetta prenikoiden kiillottamiseen.

PIKKUJOULU TORSTAINA 12.12. 2019 klo 18 TORPANTIE 7

Pikkujoulua vietetään 12.12. tutussa paikassa Kinnarissa Torpantie 7, OH2OW:n luona.  Glögitarjoilun ohessa Jarmo OH2GJL kertoilee Aihkiniemen dx-kuunteluasemasta.

Pikkujoulussa on myös tarjolla koko kerholta löytyvien komponenttien kirpputori, josta kiltit hamssit voivat hankkia lahjoja its.., siis Pukin konttiin. Konkkia, vastuksia, lyyttejä, transistoreita ynnä sun muuta. Tulepa selailemaan tuota pöydällistä.  Mukaan mielellään ’tasaraha’ eli pikku kolikoita tms.

KERHON TOISTIN OH2RUP TOIMINNASSA

Kerhon 70 cm toistin OH2RUP on taas toiminnassa aikaisemmalla paikallaan Naavatiellä korkean kerrostalon katolla. Käytössä on uusi antenni ja kokeiltavana Fusion-toistin. Tulokset ovat olleet hyviä: kuuluvuutta riittää Porvoosta Lahteen, Hyvinkäälle ja Espooseen. Käykääpä kuittaamassa. Toistimen tiedot: taajuus 434.650 MHz, erotus -2.0 MHz, aliääni 118.8 Hz.

QSL-KORTTEJA TAAS TULLUT

Poikkea kerholla vaikka siivouspäivänä katsomassa, olisiko lokerikossasi uusia kortteja.

.. ja hupparitkin ovat tulleet; muutama vielä odottelee noutajaa.

JA VUOSIKOKOUSKIN JO LÄHESTYY…..

Merkkaa kalenteriisi myös tuleva vuosikokouspäivä torstai 27.2.2020.

Lokakuun jäsenkirje

KERHOILLASSA 24.10.: GRIMETON SAQ – ALEXANDER-LENNÄTINASEMA ÄÄNESSÄ
Torstain 24.10. kerhoillassa yritetään kuunnella Maailman perinnekohteisiin kuuluvaa Grimeton, SAQ, lennätinasemaa Ruotsista, joka on äänessä YK:n päivän kunniaksi klo 20 SA.  Jarmo OH2GJL kertoo aseman taustasta ja viritellään SDR kerholla taajuudelle. Tässä linkki päivän taustatietoihin: http://air-radiorama.blogspot.com/2019/10/saq-to-transmit-on-un-day-october-24th.html

VIERAILU MIKKELIN KERHOLLA OH4AC TIISTAINA 29.10.
Käymme Mikkelin kerhon kerhoillassa tiistaina 29.10. Lähtö kerholta Järvenpäästä klo 15.40, Mikkelissä n. klo 18. Tutustumiskohteena erityisesti hybriditoistin, joka on OH4AC kerholla nyt koeponnistettavana.
Ilmoittautukaa kimppakyytiä varten Jarmolle OH2GJL viimeistään perjantaina 25.10.

JAMBOREE-ON-THE-AIR ENSI LAUANTAINA 19.10.
OH2AP:n asema on äänessä maailman partiolaisten JotA-tapahtumassa lauantaina 19.10. yhtenä suomalaisten asemana kutsulla OH2SUF (’Scout Union Finland’), vaikka suunniteltu Scoutien mukaantulo siirtyikin.

OH2RUP SIIRTOTALKOOT KESKIVIIKKONA 23.10. ALKAEN KLO 17.
Kerhon 70cm toistimen siirto kerholta Seuratalolta takaisin aikaisemmalle paikalleen Järvenpään korkeimmalla kohdalla tehdään keskiviikkona 23.10. Kokoontuminen klo 17 kerholla ja klo 18 Naavatie 6:ssa kerhohuoneella OH2TIMO:n luona.

Syysleirikirje

SYYSLEIRI 14.9.2019 METSÄPIRTILLÄ.

Kerhon perinteinen syysleiri jälleen Rusutjärven Metsäpirtillä.  (Osoite: Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi, Tuusulan kunta). Leirimaksu 15 € sisältäen leirin ohjelman, keittolounaan ja kahvit.

Leiri alkaa vanhaan tapaan antennien ja aseman pystytyksellä klo 9.  Aamukahvia on tarjolla. Keittoateria on tarjolla noin klo 12. Puheenjohtaja avaa leirin ohjelmaosuuden klo 13. Luvassa on tälläkin kertaa monipuolista ohjelmaa:

– SRALn puheenjohtajan Tuomas Taurialan, OH3ERV puheenvuoro
– Heathkit-laitteiden näyttely: tuohan oma Heathkit-rigisi leireilemään
– Katsaus Heathkit-firman historiaan.
– Sähkötysavain-näyttely
– Jarin, OH2BU esitys Tapio Lehtisen maailmanympäripurjehduksen
radioamatööritukiverkosta.

Leirillä on jälleen kirpputoripöytä, Käy läpi varastojesi sopukoita ja tuo omia ”kirppuja” myytäväksi. Ei pöytämaksua.

Vanhaan tapaan klo 17 alkaen on sauna lämpimänä. Loppuiltaa istutaan iltanuotiolla makkaraa paistaen. Noin klo 22 saunan pellit suljetaan.

TUO HEATHKIT-LAITTEESI LEIREILEMÄÄN

Otapa kunnianarvoisa Heathkit-laitteesi – ikään ja kuntoon katsomatta – leirille näytille ja tapaamaan serkkujaan: saamme esille hyvän rivin näistä hienoista laitteista. Jos ehdit tekemään esittelylapun laitteestasi, pohja on jäsenkirjeen liitteenä. Tämän voi täyttää leirilläkin.

OTA MYÖS SÄHKÖTYSAVAIMESI MUKAAN

Avaimistakin saadaan hyvä esittely takapöydälle. Jos ehdit, täytä esittelylappu (jäsenkirjeen liitteenä) etukäteen tai sitten leirillä.

KERHOHUPPARIN TILAUS LEIRILLÄ

Leirille pyritään tuomaan OH2AP-kerhohuppari näytille ja voit tilata hupparin siellä. Hupparin hinta on alustavasti luokkaa 40-50 € ja värit sininen ja musta. Jos hupparihankinta kiinnostaa, vielä ehdit tilata ilmoittamalla pikaisesti joko kerhon s-postiin oh2ap(at)sral.fi, tai kerhon leirillä Ekille OH2EKK hupparin koko, väri ja siihen haluamasi kutsu, jotta tilaus saadaan liikkeelle.

VIELÄ EHDIT KURSSILLE SYKSYLLÄ

Sekä T1- eli perusluokan että T2- yleisluokan valmennuskurssit ovat käynnistyneet, mutta vielä ehdit mukaan. T1 kokoontuu joka toinen maanantai (seuraava 16.9.) ja vastaavasti T2 kokoontuu joka toinen tiistai (seuraava 17.9.) klo 18 kerholla. Lisätietoja kerhon sivuilla
kohdassa ’Kurssit’.

KERHOILLAT PYÖRIVÄT TAAS NORMAALISTI

Kerhoillat pyörivät taas normaalisti torstaisin klo 18 Järvenpään Seuratalolla.

Elokuun jäsenkirje