Arkistot kuukauden mukaan: marraskuu 2014

Joulukuun kuukausikokous

Joulukuun kuukausikokous pidetään ja jouluglögit nautiskellaan torstaina 11.12.2014 klo. 18 tutussa paikassa Torpantie 7, Järvenpää, OH2OW:n luona.

Ohjelmaakin on:

  • Martti, OH2BH kertoo Märketistä, (Märket reef OJ0) ja näyttää Märket-filmin. Muutama nopein voi myös ostaa upean Majakkasaaret 2015 -kalenterin hintaan 15 euroa. Tuotolla tuetaan Märketin kunnostusta ja säilymistä radioamatöörien käytössä.
  • Yhteenvetoa SRAL:n Syyspäivistä
  • Raportti Suomen Radiohistoriallisen Seuran kokouksesta Salossa
  • Yhteenveto Metsähovin radiotutkimusasemalle tehdystä vierailusta

Glögiä, pipareita ja yhteistä tonttuilua.

Tervetuloa!

Marraskuun jäsenkirje

MAJAKKAFILMIT 12.11. klo 18

Suomen Majakkaseura järjestää loppusyksyn aikana perinteisen majakkaelokuvien esityskiertueen. Järvenpää on ohjelmassa keskiviikkona 12.11. klo 18, ja paikkana Validia Ammatti-opisto.
Kiertueen uutuuselokuvana on Porvoon edustalla sijaitsevasta Söderskärin majakasta tehty dokumenttielokuva. ”Söderskär – Tarinoita Suomenlahden ulkoluodolta (46 min, 2014) on dokumentaristi Sakari Mannisen elokuva 152-vuotiaasta majakasta ja majakkasaaresta sekä niitä ympäröivästä linnustonsuojelualueesta.

Toisena elokuvana nähdään Majakkaseuran kunnostustyöstä Märketin majakalla kertova ”Märket 2012”.

Lisätietoja asiasta ja muista kiertuepaikkakunnasta löydät osoitteesta http://majakkaseura.fi.

KERHOHUPPARIT

Kerhohupparit ovat tulleet ja noudettavissa kerholta ensi viikon torstaina. Ellet pääse kerholle noutamaan niin sovitaan toimituksesta erikseen.

Ellet ehtinyt mukaan varsinaiseen tilauserään, tilauksia ensimmäiseen jälkitilauserään voi jättää vielä marraskuun 20. päivään mennessä. Tilauslista on kerholla tai ota yhteys Jussiin, oh3zq. Tilausajan päätyttyä toimitusaika on arviolta reilut kaksi viikkoa.