Arkistot kuukauden mukaan: maaliskuu 2017

Maaliskuun jäsenkirje

Hyvät jäsenet!

OH2AP:N VUOSIKOKOUSPÄÄTÖKSET KESKI-UUDENMAAN RADIOAMATÖÖRIT ry OH2AP:n VUOSIKOKOUS pidettiin torstaina 16.2.2017 Torpantie 7:ssä Olli Kumpulaisen, OH2OW vieraana. Kokouksen puheenjohtajana toimi Jari Jussila OH2BU ja sihteerinä Jarmo Salmi OH2GJL. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat eli valittiin uusi hallitus ja hyväksyttiin toiminta- ja tilikertomukset viime vuodelta sekä toimintasuunnitelma ja budjetti tälle vuodelle.

Kerhon puheenjohtajaksi valittiin edelleen Juhani ‘Jussi’ Horelli OH3ZQ ja jäseniksi edelleen Stig Wallner OH2LAW, Timo Rönkkö, OH2TIMO, Jarmo Salmi, OH2GJL, Mari Nikkilä, OH2FPK ja Aarno Järvinen, OH2HAI. Nuorisojäsenenä hallituksen kokouksiin valittiin Elias Pylkkänen, OH2EP.  Varsinaisena toiminnantarkastajana jatkaa Jukka Finnilä, OH2BWX ja varatoiminnantarkastajaksi valittiin edelleen Olavi Uotila, OH2DW .

VUODEN 2017 JÄSENMAKSU

Vuosikokous päätti pitää kerhon jäsenmaksun vuodelle 2017 edelleen 20 eurona. Alle 18 -vuotiailta jäseniltä jäsenmaksu on myös edelleen 0 euroa eli jäsenmaksua ei peritä. Liittymismaksuksi samoin 0 € eli erillistä liittymismaksua ei tänä vuonnakaan uusilta jäseniltä peritä. Jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2017.  Jäsenmaksu maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörien tilille Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74.  Merkitse viitteeksi 01012. Hoida jäsenmaksusi pois saman tien, niin ei unohdu! Samalla voit pyöristää maksua hieman ylöspäin ja lahjoittaa kerholle muutaman kolikon.

MAALISKUUN KUUKAUSIKOKOUS

Maaliskuun kk-kokouksen pidetään torstaina 30.3.2017 klo 18 tutussa paikassa Torpantie 7. Aihe: Kari OH2NFZ kertoo ja esittelee linukan virtalähteen (50 V 40A ja silleen..). Aiheeseen voi ennakkotutustua kohdassa ‘Rakentelu’.

SOTILASRADIOT JA SRAL:N KEVÄTKOKOUS HUHTIKUUSSA

Sotilasradiopäivä ja SRAL:n kevätkokous järjestetään tänä vuonna samassa paikassa ja samana päivänä eli 22.4.2017 Kouvolassa. Järjestelemme kimppakuljetusta Kouvolaan. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ota yhteyttä Jussiin

KERHON SUOMI 100 hand-out esite

Uutta hand-out -esitettä on saatavana kerholla koulu- ym. vierailuihin. Tulkaa hakemaan. Esitteestä saatavissa myös sähköinen muoto, jos sitä haluaa muokata muille kerhoille.

LEIRIKOULU MUSTIALASSA

Jälkikasvua voi opastaa kesän leirikouluun Mustialassa. Lisää infoa löytyy täältä.

PIETARI KUTSUU!!

Viime keväisen onnistuneen Pietarin matkan kokemusten pohjalta suunnitteilla on uusi käynti, mutta nyt junalla. Suunnitelmissa on porhaltaa Allegrolla Helsingistä Pietariin toukokuussa eli 19-21.5.2017. Päätutustumiskohteina olisivat Popovin museo (A.S: Popov Central Museum of Communications) ja Junona-tori kaikkine ihmeellisyyksineen. Myös muuta tutustumisohjelmaa yritetään järjestää.

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan muutaman päivän junamatkalle keväiseen Pietariin, ota pikaisesti yhteyttä Jarmoon (oh2gjl ‘ät’ gmail.com). Mukaan mahtuu vain 10 henkeä.

Koska matkaa suunnitellaan nyt tehtäväksi junalla, tarvitaan viisumi. Lähialuematkat tarjoaa Matkamessutarjouksena Venäjän vuosiviisumia hintaan 119 € (norm. 179 €) Kertaviisumin tarjoushinta on 75,60 € (norm. 84 €). Tarjoukset voimassa maaliskuun loppuun. Lisätietoja www.lähialuematkat.fi

KERHON OH100FIN -KUTSU TARJOLLA ITSENÄISYYDEN JUHLAVUODEN MERKEISSÄ

OH100FIN Juhlavuoden kutsun qsl-kortit ovat saatavilla. Jokainen kerhon jäsen voi varata  kutsun kerhon webbisivuilla esitettyyn tapaan vaikka joksikin viikoksi tai viikonlopuksi. Tavoitteena vaikka sata qsoa /nenä tai ainakin yhtä monta kuin itsellä on ikävuosia.

KERHON HISTORIIKKISIVUT PÄIVITETTY

OH2AP.fi sivustolla olevaa kerhon 50-v-historiikkia on päivitetty Keijon OH2BOZ ja Jussin OH3ZQ voimin. Käykääpä selailemassa. Täsmennykset, lisäykset ja uusi valokuvamateriaali ovat edelleen tervetulleita.