Arkistot kuukauden mukaan: toukokuu 2017

Toukokuun jäsenkirje

Hyvät jäsenet!

KERHOLLA KEVÄTSIIVOUSTA 11.5.

Kerhoillassa torstaina 11.5. siivoillaan pikku talkoiden merkeissä kerhotilaamme ja hävitetään samalla tarpeetonta roinaa. Kahvia tarjolla!

JÄRVENPÄÄ-PÄIVÄÄ JANNELLA 13.5.

Lauantaina 13.5. vietetään taas keväistä Järvenpää-päivää kävelykatu Jannella. Olemme mukana omalla standilla. Tule päivystämään hetkeksi teltallemme ja samalla yrittämään, jos vaikka tällä kertaa syntyisi qusojakin. ”Järvenpää-päivä on lämminhenkinen kaupunkifestivaali kävelykadulla, jossa paikalliset yhdistykset ja yhteisöt esittäytyvät.”

TOUKOKUUN KUUKAUSIKOKOUS 18.5.

Toukokuun kk-kokouksen pidetään torstaina 18.5.2017 klo 18 tutussa paikassa Torpantie 7. Aiheena on Winlink harjoitus. Ota oma läppäri mukaan. Kahvitarjoilu perinteiseen tapaan..

TURVA-HARJOITUKSEN YHTEYSKOKEILU 27.5.

Keski-Uudenmaan kerhot pitävät keskenään pienimuotoisen  yhteyskokeilun Winlink- ja 6 m kalus-tolla lauantaina 27.5. klo 13 – 17. OH2AP:n harjoituspaikka on kerholla. Merkkaa aika kalenteriisi, tule mukaan ja kokeile, miten Winlink-QSO toimii omalta läppäriltäsi.

KERHON SUOMI 100 hand-out esite

Uutta hand-out -esitettä on saatavana kerholla koulu- ym. vierailuihin. Tulkaa hakemaan.
Esitteestä saatavissa myös sähköinen muoto, jos sitä haluaa muokata muille kerhoille.
Samalla voit ottaa mukaan jaeltavaksi muutaman ‘OH100FIN’ käyntikorttikokoisen kortin.

MUISTITHAN VUODEN 2017 JÄSENMAKSUN

Jäsenmaksun eräpäivä oli 30.4., mutta jos maksun hoitaminen ajallaan sattui unohtumaan, ehdit sen hyvin vielä hoitaa. Vuosikokoushan päätti pitää kerhon jäsenmaksun vuodelle 2017 edelleen 20 eurona. Alle 18 -vuotiailta jäseniltä jäsenmaksu on myös edelleen 0 euroa eli jäsenmaksua ei peritä.   Jäsenmaksu maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörien tilille Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74.  Merkitse viitteeksi 01012. Samalla voit pyöristää maksua hieman ylöspäin ja lahjoittaa kerholle muutaman kolikon.

LEIRIKOULUSSA ON VIELÄ TILAA

Suomen Radioamatööriliitto ry. järjestää leirikoulun 2.–9.7.2017 Tammelan Mustialassa. Leirikoulu on tarkoitettu kaikille radioamatööriharrastuksesta kiinnostuneille. Ehkä tuttavapiirissäsi on joku harrastuksesta innostunut tai tiedät hyvässä paikassa olevan ilmoitustaulun, jolle voit vielä mainoksen? Levitäthän sanaa.

Leirikouluviikon aikana tutustutaan radioamatööritoimintaan ja opiskellaan perusluokan radioamatööritutkinnon asioita. Jokainen saa rakentaa elektroniikkarakennussarjan juottamalla. Halukkaat pääsevät kokeilemaan yhteydenpitoa radiolla. Leirikoulussa on mahdollista suorittaa radioamatööritutkinto.

Ilmoittautumiset 9.6.2017 mennessä nettilomakkeella. Lue lisää: http://sral.info/2017/02/14/radioamatooriaiheinen-leirikoulu-heinakuussa/

KERHON OH100FIN -KUTSU ON EDELLEEN TARJOLLA ITSENÄISYYDEN JUHLAVUODEN MERKEISSÄ

OH100FIN Juhlavuoden kutsun qsl-kortit ovat saatavilla. Jokainen kerhon jäsen voi varata kutsun kerhon webbisivuilla, vaikka joksikin viikoksi tai viikonlopuksi. Tavoitteena sata qsoa /nenä tai ainakin yhtä monta kuin itsellä on ikävuosia.