Kerhoilta torstaina 17.3. klo 18 hybridinä

HYBRIDI KERHOILTA 17.3.

Katseltiin QST:n uusinta numeroa .

KIINNOSTUSTA T2-KURSSIIN / YLEISLUOKKAAN ?

Olisiko porukalla kiinnostusta T2-kurssin eli yleisluokan tutkinnon preppaukseen. Voisimme järjestää sen etäkurssina tai  hybridikurssina. Ilmoitelkaa osallistumishaluista Jussi OH3ZQ (omakutsulla).

QSL-KORTIT KERHON KAUTTA – PÄIVITYS

Tarkistakaapa omalta osaltanne, onko QSL-korttien jakelu eli ’kortit kerhon kautta’ -lista (alla) osaltanne ajan tasalla ? Ovatko kaikki halukkaat mukana listalla? Lisäykset ja muutokset taas kerhon s-postiin ’oh2ap miumau sral piste fi’.

QSL_kerhon_kautta_kutsut_032022

KERHON WEBBISIVUT NYT SSL-SERTIFIKAATILLA

Joillakin jäsenillä on kerhon webbisivuille kirjautuminen tuonut ruudulle ’turvallisuus-herjan’. Tämä johtui siitä, että sivustolla ei ole ollut SSL-sertifikaattia käytössä ja käyttäjä on yrittänyt avata sivuston https-alkuisella osoitteella. Nyt tällainen sertifikaatti on asennettu ja sivusto toimii myös https-osoitteella.