SYKSYN TOIMINTA KÄYNNISTYY – KERHOILTA 18.8.2022

SYKSYN KERHOILLAT KÄYNNISTYVÄT

Tämän hetken helteistä huolimatta syksy lähestyy ja syyskauden toiminnot käynnistyvät. Syksyn ensimmäinen kerhoilta pidettiin torstaina 18.8. klo 18 hybridinä eli paikalle kerholle voi tulla tai jos se ei onnistu, voit osallistua etänä.

KIINNOSTAAKO PERUSLUOKAN KURSSI?

Kiinnostaako Sinua tai jotain tuttua perusluokan etä/hybridikurssi tälle syksylle. Jos kiinnostaa tai tiedät jonkun, jolle kannattaisi mahdollisuutta mainostaa, laita viestiä Jussille OH3ZQ, (jussi.oh3zq miukumauku gmail.com)  Kurssi alkaa tiistaina 13.9.

Lisätietoja klikkaamalla sivun yläreunan otsikon ’Kurssit’ alla olevaa kurssikuvausta.

OH2AP ON MUKANA JÄRVENPÄÄN NUORISON HARRASTUSTAPAHTUMASSA

Kerho oli mukana Järvenpään Rantapuiston skeittiparkin alueella lauantaina
20.8.klo 11-16 nuorison harrastustapahtumassa.