Kerhoilta 9.11., aiheena DMR

Torstain 9.11.2023 klo 18 kerhoillassa aiheena on uudelleen DMR-radiot, sillä viime torstaille luvattu DMR-klinikka siirtyi työesteen vuoksi tälle viikolle. Eli siis uudemman kerran: jatkona kuukausikokouksessa esitetylle Tauno, OH2GIZ on paikalla kerholla opastamassa DMR-radion ohjelma-plugin tekemisessä ja asentamisessa. Tulkaapa paikalle radion (ja ohjelmointikaapelin) ynnä hyvien kysymysten kanssa. Lisäksi tietysti vanhaan tapaan myös nokkakusoilua.

Kuten ennenkin mahdollisuus osallistua paikalla tai etänä.

MARRASKUUN KUUKAUSIKOKOUS

Marraskuun kuukausikokouksen päivä on alustavasti torstai 23.11. Merkatkaapa kalenteriin. Tilaisuudessa Rauno esittelee 200 W linukan rakentamista.

OH2AP:N PIKKU-JOULUT VIIMEVUOTISEEN TAPAAN TAMMIKUUSSA

Pikku-Joulua vietetään tutuksi tulleen perinteen mukaan tammikuussa, alustavasti torstaina 11.1.2024. Merkatkaapa jo kalentereihin.

QSL-MANAGERIN PAIKKA AVOINNA

Kerhon QSL-managerin homma olisi tarjolla. Kuka haluaisi ottaa hoitaakseen kerholle tulevien korttien lajittelun ja qsl-listan ylläpidon? Työ on mielenkiintoista ja vain vähän kuormittavaa.

SRAL KESÄLEIRIN ESITYKSET NÄHTÄVISSÄ OH#AC:N SIVUILLA

Jos et ollut paikan päällä kuuntelemassa, voit vielä paikata tilanteen sillä SRAL:n viime kesäleirin ohjelman useimmat esitykset ovat nyt katsottavissa / kuultavissa Lahden kerhon  sivuilla:  oh3ac.fi/ohjelma.html   –  Kurkatkaapa sinne.

MUISTATHAN ÄÄNESTÄÄ SRAL:N VAALEISSA

Jos olet SRALin jäsen, muistathan äänestää SRALin vaaleissa. Suomen Radioamatööriliiton syyskokouksessa 2023 valitaan liiton puheenjohtaja kahden vuoden kaudeksi sekä kaksi (2) hallituksen jäsentä kolmen vuoden kaudeksi sekä yksi (1) hallituksen jäsen kahden vuoden kaudeksi. Sähköisen vaalin äänestys sulkeutuu 15.11.2023 klo 13.00. Äänestäminen on mahdollista myös syyskokouspaikalla Lahden Radio- ja tv-museolla Mastolassa (Radiomäenkatu 37, Lahti) lauantaina 18.11.2023 ennen kokousta.