Heathkit-ilta kerholla to 1.11.2018

Marraskuun kuukausikokous järjestetään legendaarisen Heathkitin merkeissä kerholla torstaina 1.11.2018 klo 18. Jussi OH3ZQ ja Matti OH2BDQ esittelevät kerholla olevia OH2OV:n Heathkitejä ja kertovat niiden valmistajan, jo 1911 perustetun Heath Companyn tuotannosta, tuotantokonseptista, laitteista sekä niiden historiasta.

Tuo oma Heathkitisi näytille, niin muistellaan kahvikupin äärellä näitä legendaarisia laitteita.

Kerhoilta SDR:n parissa 8.11.

Seuraavana torstaina 8.11. klo 18 kuunnellaan kerhoillan aluksi brittiläisen SDRplay Ltd:n webinaariota heidän SDR-vastaanottimistaan. Esityksessä pyritään kattamaan vastaanottimen käyttö ainakin dx-kuuntelussa että radioamatööritoiminnassa. Webinaarion jälkeen voidaan työskennellä ‘hands-on’ SDRUno-ohjelman asentamisen kanssa kierrätys-pc:lle.