Kesäkuun jäsenkirje

HARRASTEMESSUT ELOKUUN 17. PÄIVÄ JÄRVENPÄÄSSÄ

Urheiluhallilla on eri harrastusmahdollisuuksien esittelytilaisuus elokuussa 17.8. klo 10 – 15. Kerhomme on paikalla omalla esittelyosastollaan.

HARRASTENÄYTTELY MYÖS MÄNTSÄLÄSSÄ  ELOKUUSSA

Tällainen tapahtuma on toteutumassa Mäntsälässäkin. Mäntsälän hamssit, huomio!
Harraste-esittelytapahtuma on 24.8.2019 klo 11-14 ja paikkana Mäntsälässä on Seurojentalo.

SYYSLEIRI TÄNÄ VUONNA LAUANTAINA 14.9.2019 METSÄPIRTILLÄ.

Onhan Sinulla jo almanakassasi tämän vuoden perinteinen syysleiri Rusutjärven Metsäpirtillä . (Osoite: Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi, Tuusulan kunta). Tänä vuonna leirin päivämäärähän on lauantai 14.9.2019.
Leiri alkaa vanhaan tapaan antennien ja aseman pystytyksellä klo 9. Aamukahvia on tarjolla. Keittoateria on tarjolla noin klo 12.  Puheenjohtaja avaa leirin ohjelmaosuuden klo 13. Luvassa on tälläkin kertaa monipuolista ohjelmaa:
– Heathkit-laitteiden näyttely: tuohan oma Heathkit-rigisi leireilemään ja esiteltäväksi.
– Katsaus Heathkit-firman historiaan.
– Sähkötysavain-näyttely
– SRALn edustajan katsaus ajankohtaisiin aiheisiin
– OH2AP:n historiikin ‘päivityspläjäys’: OH2BOZ ja OH3ZQ
– lisäohjelmavaraus
Tänäkin vuonna lisäjännitystä tuovat arpajaiset. Toisitko lahjoituksena jotain sopivaa arpajaispalkintopöytään.
Leirillä on myös kirpputoripöytä, Käy läpi varastojesi sopukoita ja tuo omia ”kirppuja” myytäväksi. Ei pöytämaksua.
Vanhaan tapaan klo 17 alkaen on sauna lämpimänä. Loppuiltaa istutaan iltanuotiolla makkaraa paistaen. Noin klo 22 saunan pellit suljetaan.

KERHOHUPPARIN TILAUS

Kerho tilasi muutama vuosi sitten OH2AP-kerhohuppareita. Nyt tilaus on tarkoitus uusia. Hupparin hinta on alustavasti luokkaa 40..50 € ja värit alustavasti sininen ja harmaa.  Jos hupparihankinta kiinnostaa, ilmoita kerhon s-postiin oh2ap(at)sral.fi, tai kerhoillassa Ekille OH2EKK hupparin koko, väri ja siihen haluamasi kutsu.
Samalla kysellään kiinnostusta lyhythihaista kerhon T-paitaa kohtaan.

T2- YLEISLUOKAN VALMENNUSKURSSI SYKSYLLÄ

Kerho järjestää T2-valmennuskurssin syksyllä, alkaen tiistaina 3.9. klo 18 kerholla.  T2- eli yleisluokan pätevyydellähän saat käyttää ‘täyden lain salliman lähetystehon’. Oppikirjana on Tiimissä hamssiksi 2. Ilmoittele kiinnostuksestasi kurssille kerhon s-postiin
oh2ap(at)sral.fi, tai kerhoillassa Jussille oh3zq.

T1- ELI PERUSLUOKAN KURSSI SYKSYLLÄ

Perusluokan pätevyystutkintoon valmentava kurssi järjestetään taas syksyllä, alkaen maanantaina 2.9. klo 18 kerholla. Kiinnostuneet: ilmoittele kerhon s-postiin oh2ap(at)sral.fi, tai kerhoillassa Jussille oh3zq.

KESÄN KERHOILLAT LOMATAUOLLA

Tulevana torstaina 20.6 on vielä kerhoilta, sitten siirrytään Juhannus- ja kesätauolle ja kerhoillat jatkuvat taas elokuun alussa torstaina 8.8.

SRALin KESÄLEIRILLE!!

SRAL:n kesäleiri järjestetään tänä vuonna lähes ‘naapurissa’ eli Petäyksessä 11.-14.7.2019. Kesäkesäleirin paikka on siis Petäys Resort ja sen järjestää Hämeenlinnan Radioamatöörit ry, OH3AA.  Tietoa leiriohjelma ja majoitusvaraukset sivustolta
https://oh3aa.fi/petays-2019/ sekä liiton sivuilta osoitteesta tps://sral.info/2019/04/10/kesaleiri-2019/.

RADIOAMATÖÖRIEN LEIRIKOULU 7.-14.7.2019

SRAL järjestää viikon kestävän leirikoulun Petäys Resortissa, Tyrvännössä 7.-14.7.2019. Ajankohta osuu mukavasti kesäleirin yhteyteen. Ilmoittautuminen viimeistään 31.5. liiton sivuilta löytyvällä lomakkeella: https://sral.info/leirikoulu-2019/.