Arkistot kuukauden mukaan: maaliskuu 2018

Maaliskuun jäsenkirje

OH2AP:N VUOSIKOKOUSPÄÄTÖKSET

Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry OH2AP:n vuosikokous pidettiin torstaina 15.2.2018 Torpantie 7:ssä Olli Kumpulaisen, OH2OW vieraana. Kokouksen puheenjohtajana toimi Jari Jussila OH2BU ja sihteerinä Jarmo Salmi OH2GJL. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat eli valittiin uusi hallitus ja hyväksyttiin toiminta- ja tilikertomukset viime vuodelta sekä toimintasuunnitelma ja budjetti tälle vuodelle. Huomionosoituksia vastaanottivat kerhotoiminnasta Aarno OH2HAI sekä OH100FIN-kampanjasta Keke OG55W, Raili OH2HOD ja Jari OH2BU.

Kerhon puheenjohtajaksi valittiin edelleen Juhani Horelli OH3ZQ ja jäseniksi hallitukseen uudelleen Stig Wallner OH2LAW, Timo Rönkkö, OH2TIMO, Jarmo Salmi, OH2GJL ja Aarno Järvinen, OH2HAI. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Erkki Kekkonen, OH2EKK, ja nuorisojäsenenä hallituksen kokouksiin valittiin uudelleen Elias Pylkkänen, OH2EP.
Varsinaisena toiminnantarkastajana jatkaa Jukka Finnilä, OH2BWX ja varatoiminnantarkastajaksi valittiin edelleen Olavi Uotila, OH2DW .

VUODEN 2018 JÄSENMAKSU

Vuosikokous päätti pitää kerhon jäsenmaksun vuodelle 2018 edelleen 20 eurona. Alle 18 -vuotiailta jäseniltä jäsenmaksu on myös edelleen 0 euroa. Liittymismaksu on 0 € eli erillistä liittymismaksua ei tänä vuonnakaan uusilta jäseniltä peritä. Jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2018. Jäsenmaksu maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörien tilille
Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74. Merkitse viitteeksi 01012. Jäsenmaksusta lähetetään erillinen lasku, mutta voit toki hoitaa jäsenmaksusi pois saman tien, niin ei unohdu! Samalla voit pyöristää maksua hieman ylöspäin ja lahjoittaa kerholle muutaman kolikon.

KYSELY KEVÄÄN KERHOMATKASTA

Vuosikokous keskusteli tämänvuotisesta kerhomatkasta ja päätti, että tiedustellaan jäsenten mielipidettä ja kiinnostusta lähteä matkalle. Vaihtoehtoina ovat: (Kustannusarviot ovat täysin alustavia – tarjouspyynnöt lähetetään, kun kohde on valittu)

1. Suuri Baltian rompetoritapahtuma 6.5.2018 Tallinnan lähellä. Yhden yön matka laivalla. Kustannusarvio 100-150 €

2. Friedrichshafenin maailmankuulu HAM RADIO 1.6. – 3.6.2018 (Friedrichshafen Internationale Amateurfunk-Ausstellung – mit Hamtronic – Elektronik, Internet, Computer), jossa riittää ihmettelemistä useammaksikin päiväksi. Muita kiinnostavia kohteita kaupungissa on esim.
Zeppelin ja Dornier -museot. Lentomatka 2-4 yötä. Kustannusarvio: Lento Zürichiin 170 € + hotelli + juna Friedrichshafeniin 300-400 matkan pituudesta riippuen.

3. Kolmannen kerran Pietariin. Pietarissa riittää kiinnostavia kohteita ja museoita useampaankin matkaan. Junona-tori on radioamatöörin ”taivas”, josta löytyy kaikkea mahdollista alan rompetta, mutta Pietarissa on muitakin hyviä kirpputoreja. Kahden yön matka junalla.
Kustannusarvio 200-250 € + viisumi.

Ulkomaanmatkojen lisäksi keskusteltiin kahdesta kotimaan kohteesta, jonne molempiin matka tehtäisiin henkilöautoilla. Kumpaan lähtisit mieluummin:
1. Radio- ja tv-museo Mastola Lahden Radiomäellä
2. Hämeenlinnan Militaria-museo.

Vastaa 20.3.2018 mennessä, mille matkalla itse mieluiten olisit lähdössä ja lähetä ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen oh2ap@sral.fi. Voidaan siis toteuttaa sekä ulkomaan että kotimaan matka, joten vastaa molempiin kohtiin.

SRAL:n KEVÄTPÄIVÄT JA KEVÄTKOKOUS
Liiton Kevätpäivät ja kevätkokous pidetään lauantaina 14.4.2018 Riihimäellä. Kevätpäivät järjestää tänä vuonna Riihimäen Kolmoset ry, OH3AD. Merkkaa kalenteriin. Matka taittunee tai VR:llä tai omalla autolla.

SOTILASRADIOPÄIVÄ 2018

Sotilasradiopäivä on tänä vuonna lauantaina 21.4.2018 klo 10.00 Kouvola-talossa. Luvassa kolme mielenkiintoista esitelmää:
Lasse Vihonen: Radio sodissamme 1939 – 45
Seppo Uro: Jääkäriupseerit Suomen radiotoiminnan kehittäjinä
Tarmo Kauppila: Kaukopartioiden viestiliikenne jatkosodassa
Järjestelemme kimppakuljetusta Kouvolaan. Jos olet kiinnostunut ähtemään mukaan, ota yhteyttä Jarmoon OH2GJL omakutsu-osoitteella.