Arkistot kuukauden mukaan: tammikuu 2019

Kevään radioamatöörikurssi alkaa maanantaina 25.2.

Radioamatöörilaitteiden käyttöön tarvitset radioamatööriluvan, jonka saat suoritettuasi pätevyystutkinnon. OH2AP järjestää tutkintoon valmistavan kurssin kevään 2019 aikana, alkaen maanantaina 25.2. klo 18.

Kurssipaikka on kerhotila Seuratalolla Järvenpään keskustassa. Kurssiohjelman ja lisätietoja saat klikkaamalla kohdasta ’kurssit’ tämän sivun yläreunassa. Ilmoittautumiset ja kyselyt kerhon sähköpostiin ’oh2ap miumau sral piste fi’ tai Jussille oh3zq.

Jäsenkirje 1 2019

TOISTINPALAVERI ENSI TORSTAINA 17.1.

Kokoonnumme Toistin-palaveriin torstaina 17.1.2019. Tapaaminen ensin OH2TIMOn luona Naavatie 4 kerhotilassa klo 17. Käydään sieltä katsastamassa OH2RUP toistimen uusi sijoituspaikka ja mm. maadoitusten järjestely. Tämän jälkeen voidaan valmistella toistimen kaappi ja johdotukset takaisinsiirtoa varten.

OH2AP:n VUOSIKOKOUSKUTSU

Kerhon vuosikokous pidetään tutussa paikassa Ollin, OH2OW luona osoitteessa Torpantie 7, Järvenpää torstaina 28.2.2019 klo 18. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat. Merkkaa kokous saman tien almanakkaasi. Tervetuloa! Kahvitarjoilu.

KERHOILLAT JATKUVAT TAAS NORMAALISTI

Joulutauko on ohi ja olemme palanneet ”läpileipiin ja härkäviikkoihin”, joten kerhokokouksetkin jatkuvat normaalisti torstaisin klo 18 kerhotilassamme Järvenpään Seuratalon yläkerrassa. Poikkeuksina ovat torstai 17.1., jolloin kokoonnumme yllämainittuun toistinpalaveriin ja vuosikokoustorstai 28.2., jolloin olemme Ollin, OH2OW luona. Muusta kerhoiltojen ohjelmista ja mahdollisista poikkeavista paikoista ilmoitellaan tulevissa jäsenkirjeissä.

ESITELMÄTILAISUUS ILMATORJUNTAMUSEOLLA HYRYLÄSSÄ 2.3.

Tutkamieskilta ry ja Ilmatorjuntamuseo järjestävät lauantaina 2.3.2019 klo 12.00 kaikille avoimen esitelmäpäivän. Aiheina  Häiritäänkö satelliittipaikannusta?” ja “Millainen tulevaisuus on tutkalla?”

Esitelmien jälkeen noin klo 14.00 Opastettu kierros Helsinki-hallissa halukkaille. Osanottomaksu 5 euroa.

SOTILASRADIOPÄIVÄT JA PUTKIRADIOMUSEO KOUVOLASSA 13.4.

Perinteinen SOTILASRADIOPÄIVÄ on tänä vuonna lauantaina 13.4.2019. Lisätietoja: http://putkiradiomuseo.fi/tapahtumat/

Valmistelemme kimppakyytiä kerholta Kouvolaan; ilmoittaudu Jussille OH3ZQ järjestelyjä varten.