Arkistot kuukauden mukaan: kesäkuu 2022

Kerhoilta 16.6., antennipaja 18.6.

16.6. normaali kerhoilta nokkakusoilun merkeissä joko paikalla kerholla tai etänä.

ANTENNIPAJA 18.6. MAGNEETTILUUPIN RAKENTELIJOILLE

Lauantaina 18.6. klo 13 – 16 on luvassa ‘antennipaja’ magneettiluuppia rakenteleville: katsotaan ja tarkistellaan mitoitukset, pätkitään kaapelia tarvitseville sekä mittaillaan ja kokeillaan demo-antenneja tutussa paikassa Torpantie 7:ssa. Katsokaa vielä osaltanne komponenttitilauslistat ‘Rakentelu’ -osion alla.

VIELÄ YKSI KERHOILTA ENNEN JUHANNUSTA JA ENNEN KESÄTAUKOA

Kokoonnutaan kerholla/etänä vielä torstaina 23.6., mutta juhannukselta siirrytään kesätauolle. Syyskauden ensimmäinen kerhoilta on torstaina 18.8. klo 18.

VARAUTUMISMATERIAALI KOTISIVUILLA

Kuukausikokouksessa 2.6. esitetty materiaali varautumisesta on nyt katsottavissa tällä sivulla alla tuon kokouksen kohdalta.

Magneettiluuppi-osio kerhon sivustolla päivitetty

Magneettiluuppi -osiot kerhon sivuilla on taasen päivitetty:
‘Rakentelu’ -osion Magneettiluuppi materiaalivaraukset -sivulta löytyvä Excel-taulukko sisältää nyt yhteystiedot ja kolme eri kondensaattoritarjousta sekä konkan tilaussivun. Jos olet mukana rakenteluryhmässä tai haluat muuten vaan pysyä ajan tasalla, niin käy jättämässä yhteystietosi ja perehdy kondensaattoritarjouksiin. Aikaa on 17.6. saakka koskapa seuraava kokoontuminen on lauantaina 18.6. Silloin olisi tarkoitus lyödä lukkoon, mitä kukin haluaa tilata.

Magneettiluuppi-porukan yhteydenpitoon on perustettu WhatsApp -ryhmään. Linkin ja kutsun saa Sepolta, OH2TQ.

Kerhoillassa 9.6. klo 18 workkimis- ja nappulatekniikkaa

Jarmo, OH2GJL junaili uusien amatöörien workkimis/nappulatekniikka-tilaisuuden. Katsottiin hiukan radioita, nappuloiden käyttöä, mitä kuson yhteydessä tapahtuu, kusoilua, antennin laittoa jne.  Ja paljon kysymyksiä, ehkä vastauksiakin.
Muutoin normaali kerhoilta nokkakusoilun merkeissä ja Teams-linkkikin käytössä.

ANTENNIPAJA 18.6. MAGNEETTILUUPIN RAKENTELIJOILLE

Lauantaina 18.6. on luvassa ‘antennipaja’ magneettiluuppia rakenteleville: katsotaan ja tarkistellaan mitoitukset, pätkitään kaapelia tarvitseville sekä mittaillaan ja kokeillaan demo-antenneja tutussa paikassa Torpantie 7:ssa.

KESÄTAUKO TULOSSA

Nyt kevätkaudella kokoonnutaan kerholla/etänä vielä torstaina 16.6. ja 23.6., mutta juhannukselta siirrytään kesätauolle.

Syyskauden ensimmäinen kerhoilta on torstaina 18.8. klo 18.

OH2AP:N SYYSLEIRI LAUANTAINA 24.9.2022

Merkkaa jo nyt kalenteriin, että OH2AP:n perinteinen syysleiri pidetään lauantaina 24.9.2022, mutta nyt eri paikassa. Uusikin paikka on kyllä Rusutjärven rannassa, mutta tänä vuonna paikkana on Tuusulan seurakunnan leirikeskus hieman Metsäpirtistä pohjoiseen. Tarkempia tietoja myöhemmissä tiedotteissa.