Syysleirikirje

SYYSLEIRI 14.9.2019 METSÄPIRTILLÄ.

Kerhon perinteinen syysleiri jälleen Rusutjärven Metsäpirtillä.  (Osoite: Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi, Tuusulan kunta). Leirimaksu 15 € sisältäen leirin ohjelman, keittolounaan ja kahvit.

Leiri alkaa vanhaan tapaan antennien ja aseman pystytyksellä klo 9.  Aamukahvia on tarjolla. Keittoateria on tarjolla noin klo 12. Puheenjohtaja avaa leirin ohjelmaosuuden klo 13. Luvassa on tälläkin kertaa monipuolista ohjelmaa:

– SRALn puheenjohtajan Tuomas Taurialan, OH3ERV puheenvuoro
– Heathkit-laitteiden näyttely: tuohan oma Heathkit-rigisi leireilemään
– Katsaus Heathkit-firman historiaan.
– Sähkötysavain-näyttely
– Jarin, OH2BU esitys Tapio Lehtisen maailmanympäripurjehduksen
radioamatööritukiverkosta.

Leirillä on jälleen kirpputoripöytä, Käy läpi varastojesi sopukoita ja tuo omia ”kirppuja” myytäväksi. Ei pöytämaksua.

Vanhaan tapaan klo 17 alkaen on sauna lämpimänä. Loppuiltaa istutaan iltanuotiolla makkaraa paistaen. Noin klo 22 saunan pellit suljetaan.

TUO HEATHKIT-LAITTEESI LEIREILEMÄÄN

Otapa kunnianarvoisa Heathkit-laitteesi – ikään ja kuntoon katsomatta – leirille näytille ja tapaamaan serkkujaan: saamme esille hyvän rivin näistä hienoista laitteista. Jos ehdit tekemään esittelylapun laitteestasi, pohja on jäsenkirjeen liitteenä. Tämän voi täyttää leirilläkin.

OTA MYÖS SÄHKÖTYSAVAIMESI MUKAAN

Avaimistakin saadaan hyvä esittely takapöydälle. Jos ehdit, täytä esittelylappu (jäsenkirjeen liitteenä) etukäteen tai sitten leirillä.

KERHOHUPPARIN TILAUS LEIRILLÄ

Leirille pyritään tuomaan OH2AP-kerhohuppari näytille ja voit tilata hupparin siellä. Hupparin hinta on alustavasti luokkaa 40-50 € ja värit sininen ja musta. Jos hupparihankinta kiinnostaa, vielä ehdit tilata ilmoittamalla pikaisesti joko kerhon s-postiin oh2ap(at)sral.fi, tai kerhon leirillä Ekille OH2EKK hupparin koko, väri ja siihen haluamasi kutsu, jotta tilaus saadaan liikkeelle.

VIELÄ EHDIT KURSSILLE SYKSYLLÄ

Sekä T1- eli perusluokan että T2- yleisluokan valmennuskurssit ovat käynnistyneet, mutta vielä ehdit mukaan. T1 kokoontuu joka toinen maanantai (seuraava 16.9.) ja vastaavasti T2 kokoontuu joka toinen tiistai (seuraava 17.9.) klo 18 kerholla. Lisätietoja kerhon sivuilla
kohdassa ‘Kurssit’.

KERHOILLAT PYÖRIVÄT TAAS NORMAALISTI

Kerhoillat pyörivät taas normaalisti torstaisin klo 18 Järvenpään Seuratalolla.