Maaliskuun jäsenkirje – viirus-edit 1

OH2AP:N VUOSIKOKOUSPÄÄTÖKSET

OH2AP:n vuosikokous pidettiin torstaina 27.2.2020 Torpantie 7:ssä Olli Kumpulaisen, OH2OW vieraana. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Kerhon puheenjohtajaksi valittiin edelleen Juhani Horelli OH3ZQ ja jäseniksi hallitukseen uudelleen Timo Rönkkö, OH2TIMO, Jarmo Salmi, OH2GJL, Aarno Järvinen, OH2HAI, Tommi Mattila, OH2BFA ja Elias Pylkkänen, OH2EP, sekä uutena jäsenenä Petri Kauhanen OH2GTQ. Varsinaisena toiminnantarkastajana jatkaa Jukka Finnilä, OH2BWX ja varatoiminnantarkastajana Stig Wallner, OH2SW.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokous keskusteli laajasti DMR-(hybridi)toistimesta sekä kerhotila-asiasta. Uhkana on, että Järvenpään kaupunki korottaa tilavuokria niin paljon, että toimintamme nykyisessä kerhotilassa tulee taloudellisesti mahdottomaksi.

VUODEN 2020 JÄSENMAKSU

Vuosikokous päätti korottaa kerhon jäsenmaksun tilapäisesti kympillä vuodeksi 2020 35 euroon. Perusteluna korotukselle on DMR-hybridi-toistinprojektin rakentamisen ja asennuksen rahoitus. Alle 18 -vuotiailta jäseniltä jäsenmaksu on edelleen 0 euroa. Samoin erillistä liittymismaksua ei tänä vuonnakaan uusilta jäseniltä peritä. Jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2020. Jäsenmaksu maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörien tilille Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74. Merkitse viitteeksi 01012. Jäsenmaksusta lähetetään erillinen lasku, mutta voit toki hoitaa jäsenmaksusi pois saman tien, niin ei unohdu! Samalla voit pyöristää maksua hieman ylöspäin ja lahjoittaa kerholle muutaman kolikon.

Kevään TURVA-harjoitukset kerholla siirretty  – viirus-edit:

Torstaina 19.3., lauantaina 21.3. ja lauantaina 28.3. kerholla pidettäviksi suunnitellut viestiliikenneharjoitus-sitsit siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Varsinaiset harjoitukset toteutuvat suunniteltuina aikoina.

KEVÄÄN KUUKAUSIKOKOUKSET SIIRRETTY – viirus-edit:

Huhtikuussa 23.4.2020 ja Toukokuussa 14.5.2020 pidettäviksi suunnitellut kuukausikokoukset siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

KERHOILLAT  – viirus-edit:  Kerhoillat on toistaiseksi peruutettu. Seuratalo on kaupunginhallituksen päätöksellä suljettuna ainakin huhtikuun puoleenväliin eli kerhotilamme ei tuona aikana ole käytettävissämme.

TULOSSA OLEVAT KEVÄÄN TAPAHTUMAT: – viirus-edit

– SRAL Kevätpäivät Otaniemessä 18.4. ,  Sotilasradiopäivät ja Putkiradiomuseo Kouvolassa 25.4., Kävelykatutapahtuma Jannella ja Nurmijärvi Open 9.5., ja Radiopäivä it-museolla 16.5. siirtynevät kaikki myöhäisempään ajankohtaan. Näistä lisätietoa myöhemmin.

SYYSLEIRI TÄNÄ VUONNA LAUANTAINA 19.9.2020 METSÄPIRTILLÄ.

Tuusulan kunta on vahvistanut tutun Metsäpirtin leirikeskuksen taas käyttöömme syysleiriä varten lauantaiksi 19.9. 2020. Merkkaa päivämäärä jo nyt heti kalenteriisi. Tarkemmin leirin ohjelmasta myöhemmissä jäsenkirjeissä.

Arskan OH2EC (sk) laitteita

Arskan OH2EC (sk) hamshackista tulleita laitteita on tarjolla kerholaisille tämän kevään ajan. Lista laitteista on saatavilla kerholla.

Arskan rigit ovat tarjolla ja kokeiltavissa kerholla: Icom IC-746 ja IC-781 transceiverit toimivat ja ovat täydessä iskussa, sekä huoltoa vaativa TS-450D ja varaosiksi tarjolla oleva IC-765.