Toukokuun jäsenkirje

KERHOTILAMME AVAUTUMASSA KESÄKUUN ALUSSA

Järvenpään kaupunki on ilmoittanut, että valtioneuvoston uusimman linjauksen 4.5.2020 mukaan yhdistysten kokoontumistilat voidaan avata 1.6. alkaen turvallisuus huomioiden. Kaikissa tiloissa tulee senkin jälkeen noudattaa kokoontumisrajoituksia, turvavälejä ja huomioida erityisesti riskiryhmät.

Voimme siis varovaisesti käynnistellä toimintaa kerhotilassamme. Kerholla voi käydä yksin tai muutaman hengen ryhmänä tutustumassa myytäviin laitteisiin ja tinailemassa eri ilmoituksella kerhomestarille (Risto OH2FXT) tai pj:lle (Jussi OH3ZQ). Kerhon kokoukset torstaisin klo
18 alkavat 4.6.2020 ja jatkuvat kesätaukoon eli 18.6.2020 asti. Riskien vähentämiseksi kesäkuussa olevista kerhoilloista ensimmäinen (4.6.) ja viimeinen (18.6.) on tarkoitettu kaikille, mutta keskimmäinen eli torstai 11.6. ensisijaisesti vain riskiryhmille.  Syyskausi käynnistetään kerholla torstaina 6.8.2020 klo 18,  jos korona silloin suo. Kerholla käydessä on ehdottomasti otettava huomioon edellä todetut rajoitukset ja huolehdittava käsihygieniasta. Sairaana tai vähänkään oireisena ei kerholle saa tulla edes käymään.

Epidemiat eivät tunnetusti leviä radion välityksellä. Niinpä pääaktiviteetti on syytä pitää edelleen  radioaalloilla. Päivittäinen aamurinkula jatkaa taajuudelle 3.706 kHz joka aamu klo 05.30 utc, ja muu kanssakäynti OH2RUP -toistinkanavalla.

KURSSIT JA TUTKINNOT

Kursseilla päästään eteenpäin sitten, kun Traficom ilmoittelee tutkintojen vastaanottamisen jatkuvan; siihen asti luetaan kertauksia ja tehdään harjoituskokeita verkossa.

KIRPPUTORITAVARAA – KATSO YLÄREUNAN UUTTA SIVUA

OH2EC:n (sk) varastoista kerholle tullutta tavaraa laitetaan vielä yläreunasta aukeavalle uudelle Kirpputori -sivulle tarjolle ensin kerholaisille ja sitten loput menevät seuraavalle hami-kirppikselle. Jos jotain haluat sieltä, varaa ja maksa nyt ja käy hakemassa sitten kun ehdit: lisätietoja laitteista antaa Jussi oh3zq (omakutsulla).

 

MUISTUTUS PERUUTUKSISTA MUISSA TAPAHTUMISSA
–  Ilmatorjuntamuseo muiden museoiden ohella on kiinni ainakin toukokuun loppuun. Odotamme tietoa museon avautumisesta mahdollisesti kesäkuun alussa. Kannattaa seurata Ilmatorjuntamuseon sivuja:   https://ilmatorjuntamuseo.fi/ajankohtaista/
–  Petäjäveden puhelin- ja radiomuseon ja SRHS:n toukokuun Rompepäivä Petäjävedellä on peruuntunut tai siirtynyt. Uudesta ajankohdasta ei ole vielä tietoa.
–  Kouvolan sotilasradiopäivä on siirtynyt syksylle. Päivä on lauantai 3.10.2020 ja järjestäjät ovat: Kouvolan Sotilasradiomuseo ja Kymen Viestikilta ry

VUODEN 2020 JÄSENMAKSUT
Jäsenmaksu on tippunut tilille ihan mukavasti, mutta jos oma omatuntosi havahtuu, niin muistathan hoitaa tämän vuoden jäsenmaksun mahdollisimman pikaisesti. Jos erikseen lähetetty jäsenmaksuviesti on kadonnut bittiavaruuteen, tässä vielä tärkeimmät kohdat kertauksena: Vuosikokous päätti korottaa kerhon jäsenmaksun tilapäisesti kympillä
vuodeksi 2020 35 euroon. Perusteluna korotukselle on DMR-hybridi-toistinprojektin rakentamisen ja asennuksen rahoitus. Jäsenmaksu maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörien tilille Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74.  Merkitse viitteeksi 01012.