Matti OH2BDQ nimettiin Kunniapuheenjohtajaksi

Keski-Uudenmaan Radioamatöörit nimesi vuosikokouksessaan torstaina Matti Frimanin, OH2BDQ, kerhon kunniapuheenjohtajaksi

Matti OH2BDQ ei radioamatöörinä kerhon piirissä ja muutenkaan paljon esittelyjä tarvitse: hänet tavataan radioamatöörien taajuuksilla liki päivittäin ja kerhoilloissa viikottain.

Kerhon historiikissa Matista noteerattua:

Matti on ollut kerhon hallituksissa ensi kerran jo v. 1981, eli olisi 40-v. ‘taiteilijajuhlan’ paikka, ja kerhon puheenjohtajana vv. 1994 – 2011. Valmennuskurssia uusille amatööreiksi aikoville Matti piti kirjauksen mukaan v. 1982 ja sen jälkeen moninaiset kerrat kerholla, kansalaisopistoissa ym. lehtorina ja rehtorina. Syystä Matti sai kerhon aktiivisuuspalkinnon jo v. 1982

Radioamatöörien pätevyystutkinnon vastaanottajana Matti on toiminut ensimmäisen kerran v. 1989 ja siitä eteenpäin tähän vuoteen saakka; tätäkin urakkaa siis yli 30 v.

PelastusPalvelu-kunniamerkki Matilla on vuodelta 2005 – se myönnetään ‘aktiivisesti ja pitkäjänteisesti mukana olijoille’. Matti sai SRAL:n Arvo Laro -palkinnon v. 2012: tämä annetaan kerhotoiminnassa erityisesti ansioituneille henkilöille.

Tekniikka-guruna ja elmerinä Matin ansiot tunnetaan kaikkien näiden vuosien varrelta kerhossa ja kerhon ulkopuolella.

Kerhomme onnittelee Mattia – ja aivan hyvästä syystä !