OH2AP: Vuosikokous 10.2.2022 klo 18 hybridinä.

Koska ennakkotietojen mukaan korona-rajoitukset ovat lieventymässä helmikuun alusta lukien, OH2AP:n vuosikokous pidetään viime viikon tiedotteesta poiketen hybridinä torstaina 10.2.2022 alkaen klo 18. Voit siis joko tulla paikalle Ollin OH2OW luokse  (Torpantie 7, Järvenpää) tai osallistua teamsin kautta etänä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Kokousaineisto on luettavissa kerhon kotisivuilla 1.2.2022 alkaen. Linkki vuosikokoukseen tulee kerhon kotisivulle noin tuntia ennen kokouksen alkua.

Ennen varsinaisten kokousasioiden käsittelyä Keijo OH2BOZ on lupautunut kertoilemaan viime kesän Märket-peditiosta ja satelliitti-workkimisesta siellä ja Jussi OH5LK kertoo etänä Märket-esityksen aluksi satelliittien workkimisen tekniikasta.

Tervetuloa kokoukseen joko paikan päällä tai etänä! Paikan päälle tulijoille on luvassa myös kahvit.

Vuosikokousaineisto:  OH2AP vuosikokous esityslista 2022

ALKAVAN VIIKON KERHOILTA 3.2.2022 KLO 18 VIELÄ ETÄNÄ

Koska ei ole tietoa Seuratalon avaamisesta normaaliin toimintaan, pidetään torstain 3.2.2022 kerhoilta vielä etänä alkaen klo 18. Tutkaillaan yhdessä QST:n helmikuun digi-numeroa ja nokkakusoillaan. Linkki tulee kerhon sivuille kuten ennenkin n. tuntia ennen.