Kerhoilta torstaina 28.4.2022

Kerhoilta taas normaalisti torstaina hybridinä. Aiheena mm. nokkakusoilua. Tervetuloa paikalle, mutta vanhaan tapaan myös etänä voi osallistua.

TOUKOKUUN KUUKAUSIKOKOUS TORSTAINA 5.5.2022 AIHEENA KYLÄRADIOTOIMINTA

Toukokuun kk-kokous pidetään torstaina 5.5. klo 18 Ollin, OH2OW luona tutussa paikassa Torpantie 7:ssa. Hybridinä myös. Aiheena tällä kertaa kyläradiotoiminta RHA68, josta meille kertoo Janne Mattsson. Kyläradio on yksi osa Suomen kylät ry:n Kyläturvallisuus 2025-hanketta jonka projektipäällikkönä toimii Pekka Rintala, joka myös on mukana kuukausi-kokouksessamme. Kyläradion pääpaino on siinä, että se on hyvin yksinkertainen käyttää (radiot valmiiksi ohjelmoitu ja antennia ei tarvitse virittää ja toimii kaikilla RHA68 kanavien taajuuksilla). On lupavapaa ja näin ollen kaikkien vapaassa käytössä. Asiasta kuullaan lisää siis 5.5.

MAGNEETTILUUPPIPORUKKA KOKOONTUU

Merkatkaapa ennakkotietona, että torstaina 12.5. kokoontuu magneettiluuppi-antennien rakentamisesta kiinnostunut porukka kerholle.