Kesäkuun kuukausikokous 2.6.2022 klo 18, aiheena varautuminen

“SELVIYDY SÄHKÖTTÄ” -VARAUTUMISKOULUTUSTA.

Varautuminen on päivän sana ja perehdyimme aiheeseen kesäkuun kk-kokouksessa 2.6. klo 18 – 20 tutussa paikassa Ollin, OH2OW luona Torpantie 7, Järvenpää.   Illan aiheina olivat energia ja viestiyhteydet sekä kodin varautuminen. Kouluttajina Hanna  OH7TO ja Tuomo OH5TPO, MPK:n Lahden koulutuspaikan varautumiskouluttajat.

Tässä yhteenveto esityksistä:  SELVIÄTKÖ SÄHKÖTTÄ_- OH2AP    72- tuntia – OH2AP

Kokous pidettiin hybridinä. Paikan päällä oli 11 h. ja etänä 15 yhteyttä.

JA ENNAKKOTIETOA TULEVISTA TAPAHTUMISTA

Torstaina 9.6. on Jarmo junailemassa uusien amatöörien workkimis/nappulatekniikkatilaisuutta. Katsotaan hiukan radioita, nappuloiden käyttöä, mitä kuson yhteydessä tapahtuu, kusoilua, antennin laittoa jne. Ja paljon kysymyksiä, ehkä vastauksiakin.
Laittaisitko Jarmolle, OH2GJL, oh2gjl@gmail.com, tiedon, että tuletko paikalle kerholle vai oletko etänä, jotta tiedetään tarvittavat järjestelyt.

Lauantaina 18.6. on luvassa ‘antennipaja’ magneettiluuppia rakenteleville: katsotaan ja tarkistellaan mitoitukset, pätkitään kaapelia tarvitseville sekä mittaillaan ja kokeillaan demo-antenneja Torpantie 7:ssa. Tästä lisätietoa myöhemmin.

OLETHAN MUISTANUT TÄMÄN VUODEN JÄSENMAKSUN?

Kirjanpito näyttää, että aika monelta on vielä tämä vuosittainen pikku muodollisuus hoitamatta. Jos tunnet piston omassatunnossa, hoida asia pikaisesti kuntoon, niin säästytään “karhukirjeiltä”. Jos taas olet epävarma, oletko maksanyt, voit tarkistaa asian laittamalla viestiä
rahastonhoitaja Aarnolle, OH2HAI  oh2hai@sral.fi.

Vuosikokoushan päätti jäsenmaksuksi vuodelle 2022 edelleen 25 € (alle 18 v 0 €) ja se maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry:n tilille:
Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74.  Merkitse viitteeksi 01012.