Kerhon Syysleiri lauantaina 24.9.2022

Kerhon tämän syksyn leiri on nyt aiemmista vuosista poiketen Tuusulan seurakunnan leirikodilla, osoite: Hämeentie 44, 04300 Tuusula. Paikka on etelästä tultaessa n. 300 m Metsäpirtin risteyksestä Hyvinkäälle päin. Tämäkin paikka on kyllä Rusutjärven rannassa, mutta siis hieman pohjoisemmassa.

Leirin käynnistys tapahtuu klo 10, lounas klo 12 ja ohjelma alkaen klo 13. Leiri sulkeutuu klo 16-17 välillä. Myös kirppis on tälläkin kertaa mukana. Leirimaksu (sisältää ohjelman ja aterian + kahvit) on viime vuoden tapaan 15 €. Maksu käteisenä, kerhon tilille tai MobilePay-maksuna.

Leirin ohjelmassa on mm
– SRAL puheenvuoro:  Jarmo Malinen, OH2UBM, SRAL puheenjohtaja (v.t.)
– Marko, OG3E esittelee puskareissupakettinsa
– Esa, OH2AWG esittelee radiot QDX (Ft8) ja QCX (cw)
– Seppo, OH2TQ kertoo OH2RUP -mastoprojektin etenemisestä
– Keijo, OH2BOZ kertoilee kesän matkoistaan

Leirin ohjelmaosuutta voi kuunnella myös etänä.

TAVARAA TULOSSA LEIRIN KIRPPUTORILLE

Helgen OH2DY (sk) ja Jorman OH2LCV (sk) sekä Rollen OH2JB (sk) laitteita on leirin  kirpputorilla. Mm. täysi etäkäyttöasema (FT-817 + 100W linukka ym.), TS850S trx, FT920 trx,  TS922 linukka, vhf ja uhf -rigejä ym. Lisäksi mittalaitteita ym. laitteita tuodaan tarjolle. Osaa listoista voi katsella kerhon sivuilta kohdasta ”Kirpputori”.

TUO LÄHTEVÄT QSL-KORTTISI LEIRILLE

Leirillä on myös lähtevien QSL-korttien nouto burooseen, joten ota lähdössä olevat korttisi mukaan.