Kerhoillassa 20.10. esittelyssä VaraC -softa

Kerhoillassa 20.10. klo 18 Seppo, OH2TQ esitteli Teams’in kautta ‘VaraC’ -softaa. Viimeisen puolen vuoden aikana tämä softa on ottanut isoja edistysaskelia ja käyttäjien määrä kasvanut rajusti, joten on varmasti kiinnostava aihe. Vanhaan tapaan kerhoilta on hybridinä.

PIKKU RAKENNUSSARJA-RADIOT KERHOILLASSA SEURAAVALLA VIIKOLLA  27.10.2022

Viime viikon kerhoillassa Esan OH2AWG piti kertoa pikku rakennussarja-radioista, ellei mahdollista estettä satu. Valitettavasti mahdollinen este sattui ja esitys pikku rakennussarja-radioista siirtyi seuraavalle viikolle eli torstaille 27.10. Radioista on laitettu ennakkoon lisämateriaalia näiden sivujen ‘Rakentelu’ -osioon.

QSL-KORTTEJA SAAPUNUT

Kerholle on tullut lähetys qsl-kortteja. Käy poimimassa omasi.