Pikkujoulut torstaina 12.1. klo 18

TERVETULOA KERHON PIKKUJOULUUN NUUTINPÄIVÄN AATTONA

Kerhon pikkujoulua vietetään pikku-loppiaisena eli Nuutin päivän aattona torstaina 12.1.2023 klo 18 Ollin, OH2OW luona osoitteessa Torpantie 7, Järvenpää. Tervetuloa nokkakusoilemaan ihan nokakkain tai etänä kahvittelun, glögin ja joulutorttujen kera.

Myös Pikkujoulun perinteinen pikkujoulutori on auki: siellä on tällä kertaa OH2DY:n ja OH2LCV:n ‘miljoonalaatikoiden’ sisältöä: liittimiä, komponentteja sun muuta. Sieltä mukaan pikkurahalla
sellaista pikkuista, mitä Pukki unohti ehkä tuoda.

Loppuhuipennuksena klo 20 Mikael OH3BHX kertoo hamssiaseman etäkäyttöohjelmasta, jota mm. SRAL:n etäasema käyttää ja jota kerhomme etäasemaankin ollaan nyt laittamassa. Ja sitten iloisena kotiin Nuutipukkia odottamaan..

VUOSIKOKOUS TORSTAINA 16.2.2023 KLO 18

OH2AP:n vuosikokous pidetään torstaina 16.2.2023 klo 18 ja paikkana vanha tuttu tila Ollin, OH2OW luona osoitteessa Torpantie 7, Järvenpää. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja kokousaineisto tulee kerhon sivuille noin viikkoa ennen kokousta. Tarkemmin seuraavissa tiedotteissa.

BOUVET-ESITYKSEN MATERIAALIN LINKKI

Jarin, OH6BG, 15.12.2022 esityksen “Optimoi kusot Bouvetille 3Y0J:n kanssa VOACAP-keliennusteilla!” materiaalia on nyt nähtävissä linkitettynä k.o. päivän kohdalla alla.