Kerhoilta to 26.1. klo 18 hybridinä, perjantai-iltana 160m aktiviteetti

Torstain kerhoilta 26.1.2023 klo 18 taas tuttuun tapaan hybridinä. Voit tulla paikan päälle kerholle tai seurata etänä. Ohjelmassa nokkakusoilua.  

TULE MUKAAN 160 METRIN AKTIVITEETTIIN PERJANTAI-ILTANA

Tervetuloa mukaan katsomaan ja osallistumaan perjantaina 27.1.2023 160 metrin aktiviteettiin. Kerho workkii illan mittaan alkaen n. klo 17 Karin OH4KA asemalla Järvenpään Ketunkorvessa käyttäen kerhon muistelutunnusta OH2OV.  Voit osallistua vartin tai tunnin verran illan pyörittämiseen mikrofonin varressa, jos siltä tuntuu. Ja jos et halua osallistua varsinaiseen aktivitettiin, voit tulla katsomaan hyvää kontestiasemaa.  Ilmoittaudu mielellään kerhon s-postiin oh2ap miumau sral.fi. Ja ellet pääse paikan päälle, voit ainakin kuitata aseman taajuudella 1846 kHz.

T1 -KURSSI LOPPUKEVÄÄLLÄ ?

Kerho suunnittelee T1-kurssia loppukeväälle. Tiedätkö mahdollisesti kurssista kiinnostuneita henkilöitä ?  Annapa tietoa Jarmolle, OH2GJL.