Elokuun jäsenkirje

KERHOILLAT JATKUVAT

Syksyn toiminta on käynnistynyt ja kerhoillat jatkuvat entiseen tapaan entisessä paikassa joka torstai klo 18.00. Vanhaan tapaan noin kerran kuukaudessa pyritään järjestämään yksi kerhoilta, jossa on alustus jostain kiinnostavasta aiheesta.

ANTENNITALKOOT TORSTAINA 27.8. KLO 18 ALKAEN

Jatketaan keväällä aloitettua antennitalkoota torstaina 27.8. n. klo 18 alkaen. Tavoitteena on ripustaa kerhotalon lähipuustoon luuppi 160 ja 80 metrin workkimista varten. Porukkaa tarvitaan mukaan, jotta workkimista kerhoasemalta voidaan tehostaa.

PERINTEINEN METSÄPIRTIN LEIRI 50-VUOTISJUHLALEIRINÄ LAUANTAINA 19.9.2015

Perinteinen kerhon syysleiri pidetään jälleen Metsäpirtillä Rusutjärven rannalla Tuusulassa. (Osoite: Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi, Tuusulan kunta) Leiri on samalla kerhon 50-vuotisjuhlaleiri.
Leirin pystytys alkaa klo 9 ja ohjelmaosuus noin klo 13. Leirillä julkistetaan myös kerhon historiikki. Ohjelmasta tarkemmin seuraavassa jäsenkirjeessä.
Ohjelman lisäksi ruokaa on tarjolla n klo 12 ja päälle kahvit. Päivän päätteeksi perinteinen saunominen, iltanuotio ja tietysti paljon nokkakusoilua. Tarjolla myös kirpputorimahdollisuus. Onhan leiri jo almanakassasi? Tarkemmin seuraavassa jäsenkirjeessä.

RADIOAMATÖÖRIN PERUSKURSSI KERHOLLA SYKSYN AIKANA

Kerho järjestää syksyn aikana peruskurssin kerholla tuettuna itseopiskeluna. Kurssin aloitus on syyskuussa. Siitäkin yksityiskohtaisemmin seuraavassa jäsenkirjeessä. Omien kerholaisten lisäksi nyt on tilaisuus mainostaa tuttavapiirille ohjattua pätevyystodistuksen hankintaa.

OLETHAN MUISTANUT TÄMÄN VUODEN JÄSENMAKSUN?

Vuosikokous päätti kerhon jäsenmaksuksi vuodelle 2015 16 euroa. Alle 18 -vuotiailta jäseniltä jäsenmaksu on edelleen 0 euroa. Maksuja on jo tullut varsin monelta jäseneltä, mutta monelta tämän vuotinen ”velvollisuus” on vielä hoitamatta. Jos tunnet piston omassatunnossasi, hoida maksu nopeasti pois painamasta mieltä. Jäsenmaksu maksetaan
K-U Radioamatöörien tilille Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 509 209 4001 9274. Merkitse viitteeksi 01012. Samalla voit pyöristää maksua hieman ylöspäin ja lahjoittaa kerholle muutaman kolikon. Jos olet epävarma, oletko jo maksanut, voit kysyä asiaa rahastonhoitaja Aarnolta, OH2HAI, (omakutsu toimii..)