Kuukausikokous 25.5. klo 18, aiheena etäasema

Etäaseman käyttökoulutusta järjestetään toukokuun kuukausikokouksessa torstaina 25.5.2023 klo 18 Ollin, OH2OW luona tutussa osoitteessa Torpantie 7, Järvenpää. Tule paikalle tai osallistu etänä käyttökoulutukseen varsinkin, jos etäaseman käyttö vähänkään kiinnostaa.
Koulutus on tarpeen kaikille etäaseman käyttäjille.

Käyttäjätunnuksia voi jo nyt varata Hansilta OH2HU etäaseman käyttöohjeessa olevasta mailiosoitteesta. Sitten lukemaan huolella käyttöohjetta,joka on kerhon sivuilla kohdassa ‘KERHO’ ja mukaan kuukausikokoukseen saamaan ‘hands-on’ käyttäjäkoulutusta.

ANTENNITALKOOT KEKELLÄ OH2OT MAANANTAINA 22.5.2023

Antennitalkoot maanantaina 22.5.2023 klo 13:30 alkaen Hyrylässä, Koskenmäentie 13  (maston kyllä huomaa..). Nostolava-auto tulee n. klo 14. Lasketaan alas antennit ja kääntömoottori sekä laitetaan paikalleen yläputken uusi kiinnitysosa. Tarvitaan muutama ohjausköysien alapään pitäjä. Koukatkaahan maanantaina Hyrylän kautta jeesaamaan Kekeä!