Kerhoilta torstaina 15.6.; antennitalkoot torstaina 15.6. ja maanantaina 19.6.

TÄMÄN VIIKON KERHOILTA

Tämän viikon kerhoillassa 15.6. klo 18 nokkakusoillaan ja katsotaan viimeisintä QST:n numeroa. Myös etäosallistuminen mahdollista. Linkki tässä:

OH2AP kerhoilta  torstaina 15. kesäkuuta 2023 klo 18. Liity tietokoneellasi tai mobiilisovelluksella   Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

ANTENNITALKOOT KERHOLLA TORSTAINA 15.6. ENNEN KERHOILTAA

Pidetään antennitalkoot kerholla torstaina 15.6. ennen kerhoiltaa. Vaihdetaan kerhon hf-aseman trappi-dipoliin uusi syöttöjohto. Aloitellaan klo 13 tienoilla. Kulunee muutama tunti, mutta ennen kerhoiltaa ehtii vielä käymään vaikka välipalalla.

ANTENNITALKOOT RISTINUMMELLA MAANATAINA 19.6. ILTAPÄIVÄLLÄ

Pidetään toiset antennitalkoot maastossa maanantaina 19.6.ip. Laitetaan OH2RUP -toistimen antenni korkeaan mastoon ja hissataan syöttökaapelit ylös paikalleen. Kaapelirullan avaus- ja kaapelinsyöttökäsipareja tarvitaan muutama. Huom.: Talkoopaikalla tulee käyttää suojakypärää (värillä ei väliä).    Ilmoittautumiset Jussille OH3ZQ (omakutsu toimii).