Kesätauko päättyy – syksyn kerhoillat 10.8. alkaen

On “lomaltapaluun” aika ja kerhokokoukset alkavat tällä viikolla eli torstaina 10.8.2023 klo 18 hybridinä. Tervetuloa taas mukaan joko ihan livenä kerholle tai etänä.

SYYSLEIRI

Onhan almanakassasi jo, että tänä vuonna syysleiri pidetään Tuusulan seurakunnan leirikodilla Rusutjärven rannassa lauantaina 16.9.2023. Ohjelmasta ja muista järjestelyistä tarkemmin seuraavassa kerhokirjeessä.

PERUSLUOKAN KURSSI TULOSSA

Perusluokan kurssi aloitetaan taas syyskuussa lähi- ja etäosallistumismahdollisuudella. Viestittele eteenpäin asiasta kiinnostuneille tutuille.

HARRASTUSTAPAHTUMA 26.8.2023 klo 12-15 JÄRVENPÄÄN RANTAPUISTOSSA

OH2AP on mukana Harrastustapahtumassa 26.8.2023 klo 12-15 Järvenpään Rantapuistossa. Meidän teltta on suunnilleen samassa paikassa kuin viime vuonnakin. Tule käymään ja juttelemaan teltalle tai tulepa esittelemään harrastetta noiksi muutamaksi tunniksi.

HARRASTEMESSUT MYÖS MÄNTSÄLÄSSÄ 26.8. klo 10-14  TORIN TIENOOLLA

Harrastusmessut järjestetään myös Mäntsälässä tänäkin vuonna. Tapahtumapaikkana toimii mm. Seurojentalon parkkialue, missä kerholla on paikka varattuna Seuratalon kulmalla. Tule mukaan esittelemään harrastustamme. Ilmoittaudu Jussille OH3ZQ  (omakutsulla).