Viikon 33 kerhoilta normaalitapaan hybridinä.

Tämän viikon kerho kokoontuu normaalisti hybridinä torstaina 17.8.2023 klo 18. Tervetuloa taas mukaan joko ihan livenä kerholle tai etänä. Linkki tässä (toiminee tunnin verran..):

https://teams.live.com/meet/9415454313090?p=0pjfrbllrxTvZ9xM

SYYSLEIRI

Onhan almanakassasi jo, että tänä vuonna syysleiri pidetään Tuusulan seurakunnan leirikodilla Rusutjärven rannassa lauantaina 16.9.2023. Ohjelmassa on mm. valmiusasioita, toistinjuttua, SRAL:n katsaus ja muuta. Kirpputorikin löytyy, jos sinulla on jotain hyllystä tarjottavaa. Näistä vielä enemmän lähempänä leiripäivää.

PERUSLUOKAN KURSSI SYYSKUUSSA

Perusluokan kurssi aloitetaan taas syyskuussa lähi- ja etäosallistumismahdollisuudella. Viestittele asiasta eteenpäin asiasta kiinnostuneille tutuille. Lisätietoa tämän sivun yläreunan kohdasta ‘Kurssit’.

TULE MUKAAN MÄNTSÄLÄN JA/TAI JÄRVENPÄÄN HARRASTETAPAHTUMAAN

Harrastusmessut ovat Mäntsälässä lauantaina 26.8.2023 klo 10.00-14.00 Mäntsälän Seurojentalolla ja Kapinatorilla. OH2AP:n teltalle kaivataan väkeä. Ilmoittautukaa Jussille OH3ZQ (omakutsu ei tunnu toimivan; laittakaa msg: nolneljänol 7sataa9kymmentä2kymmentä).

OH2AP on mukana myös Harrastustapahtumassa 26.8.2023 klo 12-15 Järvenpään Rantapuistossa. Kerhon teltta on suunnilleen samassa paikassa kuin viime vuonnakin. Tule käymään ja juttelemaan teltalle.