24.8. Kerhoilta normaalitapaan hybridinä

Kerho kokoontuu normaalisti hybridinä torstaina 24.8.2023 klo 18. Kerhoillassa
– Katsotaan QST:n viimeisintä numeroa ja ehkä edellistäkin kesäloman ajalta
– Pakataan tavarat Mäntsälän ja Järvenpään harraste-esittelyjä varten.

Tervetuloa taas mukaan joko ihan livenä kerholle tai etänä.

MÄNTSÄLÄN JA JÄRVENPÄÄN HARRASTETAPAHTUMAT ENSI LAUANTAINA

Harrastusmessut ovat Mäntsälässä lauantaina 26.8.2023 klo 10.00-14.00 Mäntsälän Seurojentalolla ja Kapinatorilla.

OH2AP on mukana myös Järvenpään Harrastustapahtumassa 26.8.2023 klo 12-15 Järvenpään Rantapuistossa.

Järvenpään jengi huomio:  ilmoittautukaa Harrastetapahtuman osastolle tuloon torstai-iltaan mennessä s-postilla: oh2ap@sral.fi, niin saadaan kunnon miehitys paikalle. Tavarat paikalla ja telttakatoksen pystytys klo 11 Skeittipuiston nurmikolla viimevuotisella paikalla, puretaan klo
15.

Mäntsälän miehet huomio: ilmoittautukaa Harrastusmessujen osastolle tulosta torstai-iltaan mennessä s-postilla: oh2ap@sral.fi, niin saadaan kunnon miehitys paikalle. Tavarat paikalla ja telttakatoksen pystytys klo 09  Seuratalon nurkalla vanhassa paikassa, puretaan klo 14.

Lisätietoja Jussilta OH3ZQ (omakutsu toimii)

SYYSLEIRI

Tämän vuoden syysleiri lähestyy. Se pidetään Tuusulan seurakunnan leirikodilla Rusutjärven rannassa lauantaina 16.9.2023. Ohjelmassa on mm. valmiusasioita, toistinjuttua, SRAL:n katsaus ja muuta. Kirpputorikin löytyy, jos sinulla on jotain hyllystä tarjottavaa. Tietysti vanhaan tapaan keittolounas ja kahvit. Leirimaksu 15 €. Näistä vielä enemmän lähempänä leiripäivää.

PERUSLUOKAN KURSSI SYYSKUUSSA 5.9. ALKAEN

Perusluokan kurssi aloitetaan taas syyskuussa lähi- ja etäosallistumismahdollisuudella. Kurssi alkaa tiistaina 5.9. Viestittele asiasta eteenpäin asiasta kiinnostuneille tutuille.