Kerhoilta 5.10. klo 18 hybridinä

Kerho kokoontuu normaalisti hybridinä torstaina 5.10.2023 klo 18.
Aiheina on nokkakusoilu ja viimeisimmän QST:n selailu.

Tervetuloa taas mukaan joko ihan livenä kerholle tai etänä.

 

 LOKAKUUN KUUKAUSIKOKOUS 19.10. klo 18
Lokakuun kuukausikokous pidetään torstaina 19.10. klo 18 tutussa paikassa Ollin, OH2OW luona (Torpantie 7, Järvenpää). Alustavana aiheena DMR-radiot, niiden ylläpito ja ohjelmisto-plugin päivittäminen sekä kerhon DMR/fm-toistin OH2RUP. Onhan Sinulla jo päivämäärä almanakassasi?
OMAKUTSUVIESTIEN PITÄISI TAAS ONNISTUA

SRAL:n sähköpostiosoitteissa, jotka päättyvät @sral.fi, oli huomattu viestien toimitus-ongelmia kesäkuun lopulla. Vika liittyi Elisan (ml. Saunalahti) sähköpostijärjestelmään, jossa heidän järjestelmänsä hylkäsi SRAL:n lähettämät sähköpostit. Selvityksen jälkeen Elisalta todettiin, että vika on nyt korjattu ja hylkääminen oli aiheetonta.

Joiltakuilta OH2AP:n jäseniltäkin on saattanut jäädä joku kerhotiedote tämän virheen vuoksi saamatta.