Kerhoilta torstaina 7.12. klo 18 hybridinä

Kerhoillassa torstaina 7.12. klo 18 nokkakusoillaan. Palaveri on tuttuun tapaan hybridinä.

 

QSL-KORTTIPALVELU – TARKISTATHAN ETTÄ OMA KUTSUSI ON MUKANA

Kerhon sivuille kohtaan ’Kerho’ -> ’QSL-palvelu’ on lisätty lista nyt kerhon kautta tulevien korttien vastaanottaja-kutsuista. Jos haluat kortit kerhon kautta mutta kutsusi puuttuu vielä listalta, ole yhteydessä vaikka vastaamalla tähän mailiin tai kerhon sähköpostiin:  oh2ap@sral.fi.
Toimitamme päivitetyn listan 2-piirin qsl-managerille joulun jälkeen.

 

QSL-MANAGERI KERHOLLE HAKUSESSA

Haluaisitko ottaa kerhon QSL-liikenteen hoitoosi ? Hommaa ei ole järin paljon ja pääset käpistelemään monenlaisia eksoottisiakin kortteja…Ole yhteydessä kerhoon:  oh2ap@sral.fi sähköpostiosoite toimii vielä.