Kerhoilta torstaina 7.3.2024 klo 18 hybridinä.

Kerhoilta torstaina 7.3. klo 18 on tuttuun tapaan hybridinä ja linkki löytyy taas noin tuntia ennen tässä.

VUOSIKOKOUSKUULUMISIA

OH2APn sääntömääräinen vuosikokous pidettiin torstaina 29.2.2024 Ollin OH2OW luona Järvenpäässä. Kokoukseen osallistui 22 jäsentä. Kokous hyväksyi toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2023, kuuli toiminnantarkastuskertomuksen ja myönsi vastuuvapauden. Kokous hyväksyi myös toimintasuunnitelman ja talousarvion kuluvalle vuodelle. Hallitukseen valittiin edelleen puheenjohtajaksi Juhani Horelli OH3ZQ ja jäseniksi uudelleen Aarno Järvinen OH2HAI, Petri Kauhanen OH2GTQ, Tommi Mattila OH2BFA, Seppo Niemelä OH2TQ, Esa Manneri OH2CKD ja Rauno Kuusisto OH3FR. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Hans Ulmanen OH2HU ja Markku Malinen OH2CTS. Toiminnantarkastajana jatkaa Jukka Finnilä OH2BWX ja varalla Keijo Loisti OH2BOZ.

Jäsenmaksu päätettiin keskustelun jälkeen pitää entisenä eli 25 €. Jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2024.: Tässä  Jäsenmaksulasku 2024

KIINNOSTAISIKO OMAKUTSU-SÄHKÖPOSTILAATIKKO KERHON KAUTTA ?

Kerholla on kerhon webbisivujen ‘kylkiäisenä’ tekniset valmiudet tarjota isolle osalle kerhon nykyistä jäsenmäärää ‘omakutsu-sähköpostiosoite’ muotoa oh2xyz@oh2ap.fi .   Nyt kun liiton omakutsu-viestinvälitysosoite on päättynyt, haluatko itsellesi esim. radioamatööriasioissa käytettäväksi tällaisen omakutsu-sähköpostiosoitteen kerhon kautta?  Kyseessä ei siis ole viestin uudelleenohjaus toiseen osoitteeseesi vaan ihan omassa käytössä oleva s-postilaatikko.
Jos kiinnostaa, laitapa viesti kerhon uuteen sähköpostilaatikkoon oh2ap@oh2ap.fi .