Kerhoilta torstaina 28.3. klo 18 hybridinä

Kerhoilta torstaina 28.3. klo 18 on tuttuun tapaan hybridinä.

Kiinnostaisiko omakutsu-sähköpostilaatikko kerhon kautta

Kerholla on kerhon webbisivujen ‘kylkiäisenä’ tekniset valmiudet tarjota isolle osalle kerhon nykyistä jäsenmäärää ‘omakutsu-sähköpostiosoite’ muotoa oh2xyz@oh2ap.fi . Nyt kun liiton omakutsu-viestinvälitysosoite on päättynyt, haluatko itsellesi esim. radioamatööriasioissa käytettäväksi tällaisen omakutsu-sähköpostiosoitteen kerhon kautta?  Kyseessä ei siis ole viestin uudelleenohjaus toiseen osoitteeseesi vaan ihan omassa käytössä oleva s-postilaatikko.
Jos kiinnostaa, laitapa viesti kerhon uuteen sähköpostilaatikkoon  oh2ap@oh2ap.fi  Useampikin kerhon jäsenistä on jo ilmoittanut ottavansa tämän sähköpostiosoitteen käyttöön.

QSL-kortteja tullut taas lokeroihin

Erä QSL-kortteja on saapunut ja jaeltu lokeroihin. Poikkeapa katsomaan omaasi.

Onko kiinostusta yhteisen QSL-kortin painattamiseen ?

Ensimmäinen korttierä on painettu ja myyty. Seuraavaan korttierään otetaan vastaan ilmoittautumisia. Hinta  7 € / 100 kpl noudettuna Koskenmäeltä tai kerholta. Ilmoittaudu Kekelle  oh2ot@oh2j.info

Idea on siis, että kortin etupuolella olevan kuvan päällä olisi kaikkien mukaan tulevien kutsut. Kortin takapuolella olisi QSO-tietolokerikon lisäksi kaikkien korttiin osallistuvien kutsut, nimet, osoitteet, lokaattorit ja OHC. Jokaisen kutsun edessä olisi ruutu, johon laitetaan merkki oman kutsun kohdalle.
Tyhjään kohtaan voisi laittaa paikat kotiosoitteesta poikkeaville tiedoille, kuten lokaattori, OHC ja OHFF.

Kortteja voisi varata 100 kortin portain. Korttien painopaikka UX5UO Print, jossa myös OH2AP:n kortit on painettu.
Tietysti voi tilata myös oman persoonallisen kortin 1000 kortin portain. Koskenmäellä voi käydä myös katsomassa korttimalleja ja vaikkapa workkimassa maston juurella. Kortin suunnittelu-apuakin otetaan vastaan (esim. valokuvia ym.)

Olethan muistanut laittaa maksuun tämän vuoden jäsenmaksun ?

OH2APn vuosikokous 29.2.2024 päätti pitää jäsenmaksun entisenä eli 25 €. (alle 18 v 0 €) . Jäsenmaksuja onkin jo tippunut yhdistyksen tilille, vaikka jäsenmaksun eräpäivä on toki vasta 30.4.2023. Ellet ole vielä laittanut omaa jäsenmaksuasi maksuun pankkiin, tee se hyvissä ajoin, ettei pääse unohtumaan. Jäsenmaksulasku oli jo aiemmin jäsenkirjeen liitteenä, mutta muistutuksena: Maksa 25 € Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry: tilille Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74. Merkitse viitteeksi:  01012. Voit toki tehdä pienen “inflaatiopyöristyksen” ylöspäin lahjoituksena kerholle.