KESÄTAUKO

Siirrymme Juhannuksen viettoon ja kesätauolle eli Juhannuksenalusviikolla ei ole kerhoiltaa. Mutta elokuussa jatketaan taas kerhoiltoja vanhaan malliin torstaisin klo 18. Ja linkki aina tuntia ennen kerhon kotisivuilla.

ELOKUUSSA JATKETAAN KERHOILTOJA  – MUTTA ALOITETAAN ROMPETALKOILLA 

Kokoonnumme aloittamaan syyskautta rompetalkoiden merkeissä torstaina 8.8.2024 Nurmijärven Palojoella. Aloitellaan klo 15 käymällä läpi ja lajittelemalla Jarmon OH2GJL varastolle eri lähteistä kertynyttä tavaraa käyttökelpoiseen ja SER-keräykseen menevään ja jatketaan siitä kerhoiltana. Tavaraa on paljon ja sieltä voi itse kullekin löytyä jotain kiinnostavaa kirpparihintaan kerhon hyväksi. Osoite on Tuiskutie 25, 01940 Palojoki. Jotain pientä suuhunpantavaakin on tarjolla.

SRALin KESÄLEIRI

Muistattehan HamKarelia24 – SRAL:n kesäleirin Joensuussa 25 – 28.7.2024? Sinne voi poiketa kesämatkalla taas kerran tuttuja moikkaamaan ja kuuntelemaan hyvät esitykset.

SYYSLEIRI VAIHTEEKSI NURMIJÄRVELLÄ

OH2AP:n Syysleiri pidetään lauantaina 14.9. vaihteeksi Nurmijärven Palojoella; merkkaahan ajankohta kalenteriisi. Lisätietoja ja ohjelma elokuun jäsenkirjeissä.

PERUSLUOKAN KURSSI TAAS SYKSYLLÄ

OH2AP järjestää perusluokan radioamatööritutkintoon valmistavan etä/lähikurssin syksyn 2024 aikana, alkaen 27.8.  Kurssin loputtua on mahdollisuus osallistua pätevyystutkintoon. Kurssi-iltoihin voi osallistua kerholla Järvenpäässä sekä etänä. Lisätietoja kerhon sivuilla:  oh2ap.fi  -> kurssit -> …syksy 2024.

Jos tuttavapiirissäsi on ‘sopivia kohteita’, mainitse tästä heille.

OH2AP TOIVOTTAA HYVÄÄ JA “RADIOAKTIIVISTA” KESÄÄ KAIKILLE!