Syyskuun jäsenkirje

TERVETULOA PERINTEISELLE OH2AP:N SYYSLEIRILLE RUSUTJÄRVEN METSÄPIRTILLE LAUANTAINA 16.9.2017

Perinteinen kerhon syysleiri pidetään tänäkin syksynä vanhassa tutussa paikassa Metsäpirtillä Rusutjärven rannalla Tuusulassa. (Osoite: Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi, Tuusulan kunta)
Leiri alkaa antennien ja aseman pystytyksellä klo 9. Aamukahvia on tarjolla.
Keittoateria on tarjolla noin klo 12.
Puheenjohtaja Jussi,  OH3ZQ avaa leirin klo 13, jonka jälkeen alkaa ohjelmaosuus, jonka välillä pidetään kahvitauko.

-Hamiradiotekniikan kehitysaskeleet 1917-1967, Heikki, OH2BGX
-Näytteitä vanhoista asemista ja QSL:stä. Jussi, OH3ZQ
-Kerhon vierailu Pietariin ja Popov-museoon toukokuussa 2017 kuvin ja sanoin Jarmo, OH2GJL ja Aarno, OH2HAI
-Näytteillä olevien vanhojen rigien esittelyä,  Jussi OH3ZQ

Tänäkin vuonna lisäjännitystä tuovat arpajaiset. Voisit tuoda lahjoituksena jotain sopivaa arpajaispalkintopöytään.

Leirillä on myös kirpputoripöytä, Käy läpi varastojesi sopukoita ja tuo omia ”kirppuja” myytäväksi. Ei pöytämaksua.

Klo 17 alkaen on sauna lämpimänä. Loppuiltaa istutaan iltanuotiolla makkaraa paistaen. Noin klo 22 saunan pellit suljetaan.

Leirimaksu on 15 € ja pitää sisällään ohjelman, aterian, kahvit ja saunomisen.

LENNOKKIVIIKONLOPPU IT-MUSEOLLA

Ilmatorjuntamuseolla Hyrylässä on 26.-27.8.2017 lennokkitapahtuma. Viikonlopun aikana järjestetään muun muassa esitelmiä, lennätysnäytöksiä jne. OH2AP on myös mukana omalla standilla, jonne tarvitaan myös radioamatööritoiminnan esittelijöitä. Tule mukaan, jos suinkin pääset. Tapahtuman ohjelma on liitteenä.

TURVA-HARJOITUS ENSI VIIKONLOPPUNA TUUSULASSA

Valtakunnallisen TURVA-harjoituksen keskuspaikka on tällä kertaa Tuusulassa Rantatien varrella Taistelukoululla, minne perustetaan myös radioamatöörien varaviestiverkko-asema. TURVA-aseman tuo Rantatielle Jyri Putkonen OH7JP.  Tarvitsemme asemalle päivystysapua varsinkin lauantain ajalle. Muutaman tunnin päivystysjaksotkin auttavat asiaa eteenpäin. Tulkaapa mukaan ja tutustumaan tähänkin harrasteemme puoleen. Yhteydet Jussi oh3zq, puh. 040 700 9020.

KERHOILLAT JATKUVAT

Syksyn toiminta on käynnistynyt ja kerhoillat jatkuvat entiseen tapaan entisessä paikassa joka torstai klo 18.00. Vanhaan tapaan noin kerran kuukaudessa pyritään järjestämään yksi kerhoilta, jossa on alustus jostain kiinnostavasta aiheesta.

OLETHAN MUISTANUT VUODEN 2017 JÄSENMAKSUN

Aika monelta on vielä hoitamatta tämän vuoden jäsenmaksu 20 euroa. Alle 18 -vuotiailta jäseniltä jäsenmaksu on myös edelleen 0 euroa eli jäsenmaksua ei peritä.  Jäsenmaksu maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörien tilille Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 509 209 4001 9274.  Merkitse viitteeksi 01012. Leirillä sen voit hoitaa myös käteisellä. Jos omaatuntoasi alkaa kaivella, mutta et ole varma, oletko tämän pikku velvollisuuden jo hoitanut, laita viestiä rahastonhoitaja Aarnolle (oh2hai “ät” sral.fi).