Yleisluokan tekniikan T2 kurssi 2022

Yleisluokan pätevyystodistukseen vaadittavan Tekniikka T2 -modulin tutkintomateriaaliin perehdyttävä kurssi aloitetaan tiistaina 12.4. klo 18 kerhon tiloissa Seuratalolla, Kartanontie 20, Järvenpään keskustassa rautatieaseman ja Järvenpää-talon viereisellä mäellä.

Kurssiin voi osallistua myös etänä Teams-istunnon kautta. Linkki istuntoon tulee ilmoittautuneille s-postitse.

Yleisluokan pätevyydellähän saat käyttää ’täyden lain salliman lähetystehon’. Muut erot perusluokkaan ovatkin vähäisiä.

Kurssi on tuettua itseopiskelua. Kurssilla käydään tiimityönä läpi T2 -tutkintomoduliin kuuluvat aihepiirit. Kurssi-iltoja on 8 kpl, alustavasti joka toinen viikko tiistaisin klo 18 – 20.30, ja varaudutaan tarvitaessa muutamaan lisäiltaan. Kurssiaikaa ja -päivää voidaan haluttaessa porukalla sovitella kurssin alussa. Kurssin päätteeksi on mahdollisuus osallistua tutkintoon paikan päällä.

Kurssimateriaalina on Lahden kerhon OH3AC sivuilla oleva materiaalisarja, jota käydään kurssi-iltoina porukalla läpi. Tukimateriaalina voi käyttää kirjaa ”Tiimissä hamssiksi 2” sekä muuta verkosta saatavilla olevaa materiaalia. Kurssin hinta on 25.- mihin sisältyy kerhon kuluvan vuoden jäsenmaksu.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset kerhon s-postiosoitteeseen ’oh2ap miumau sral piste fi’, tai kerhoiltoina torstaisin klo 18 kerholla.