Arkistot kuukauden mukaan: helmikuu 2021

Matti OH2BDQ nimettiin Kunniapuheenjohtajaksi

Keski-Uudenmaan Radioamatöörit nimesi vuosikokouksessaan torstaina Matti Frimanin, OH2BDQ, kerhon kunniapuheenjohtajaksi

Matti OH2BDQ ei radioamatöörinä kerhon piirissä ja muutenkaan paljon esittelyjä tarvitse: hänet tavataan radioamatöörien taajuuksilla liki päivittäin ja kerhoilloissa viikottain.

Kerhon historiikissa Matista noteerattua:

Matti on ollut kerhon hallituksissa ensi kerran jo v. 1981, eli olisi 40-v. ‘taiteilijajuhlan’ paikka, ja kerhon puheenjohtajana vv. 1994 – 2011. Valmennuskurssia uusille amatööreiksi aikoville Matti piti kirjauksen mukaan v. 1982 ja sen jälkeen moninaiset kerrat kerholla, kansalaisopistoissa ym. lehtorina ja rehtorina. Syystä Matti sai kerhon aktiivisuuspalkinnon jo v. 1982

Radioamatöörien pätevyystutkinnon vastaanottajana Matti on toiminut ensimmäisen kerran v. 1989 ja siitä eteenpäin tähän vuoteen saakka; tätäkin urakkaa siis yli 30 v.

PelastusPalvelu-kunniamerkki Matilla on vuodelta 2005 – se myönnetään ‘aktiivisesti ja pitkäjänteisesti mukana olijoille’. Matti sai SRAL:n Arvo Laro -palkinnon v. 2012: tämä annetaan kerhotoiminnassa erityisesti ansioituneille henkilöille.

Tekniikka-guruna ja elmerinä Matin ansiot tunnetaan kaikkien näiden vuosien varrelta kerhossa ja kerhon ulkopuolella.

Kerhomme onnittelee Mattia – ja aivan hyvästä syystä !

OH2AP:n VUOSIKOKOUS

Päivitys kokouksen jälkeen:

Kerhon vuosikokous pidettiin vallitsevan koronatilanteen vuoksi etäkokouksena torstaina 18.2.2021 klo 18. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat.
Kokousaineisto (asialista, vuosikertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus 2020 sekä toimintasuunnitelma ja budjetti 2021) etäosallistumista varten olivat saatavilla tässä. Liitteenä alla vielä perusdokumentit; muita voi tiedustella kerhon sihteeriltä:

OH2AP vuosikokous esityslista 2021

Kiitokset tällä kertaa poikkeukselliseen vuosikokoukseen osallistuneille!

Niille, jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneet Teams-etäyhteyttä: Lyhyt ohje Teams-kokoukseen liittymiseen tässä:   Teams-pikaohje          Harjoitella voi myös torstain kerhoillassa.

Miksi etäosallistumiskokous:

Järjestelyillä pyrimme pitämään huolen siitä, että kokous on turvallinen kaikille ja Uuttamaata koskevat määräykset täyttyvät. Yhdistysten jäsenkokoukset luetaan yleisötilaisuuksiksi, joille on kokoontumisrajoituksia Uudellamaalla. Väliaikainen laki (voimassa 30.6.2021 saakka) mahdollistaa etäosallistumisen järjestämisen, ja Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry:n säännöt erityisesti sallivat etäosallistumisen. Yhdistyksen hallitus vastaa tilaisuuden terveysturvallisuudesta.