OH2AP:n VUOSIKOKOUS

Päivitys kokouksen jälkeen:

Kerhon vuosikokous pidettiin vallitsevan koronatilanteen vuoksi etäkokouksena torstaina 18.2.2021 klo 18. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat.
Kokousaineisto (asialista, vuosikertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus 2020 sekä toimintasuunnitelma ja budjetti 2021) etäosallistumista varten olivat saatavilla tässä. Liitteenä alla vielä perusdokumentit; muita voi tiedustella kerhon sihteeriltä:

OH2AP vuosikokous esityslista 2021

Kiitokset tällä kertaa poikkeukselliseen vuosikokoukseen osallistuneille!

Niille, jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneet Teams-etäyhteyttä: Lyhyt ohje Teams-kokoukseen liittymiseen tässä:   Teams-pikaohje          Harjoitella voi myös torstain kerhoillassa.

Miksi etäosallistumiskokous:

Järjestelyillä pyrimme pitämään huolen siitä, että kokous on turvallinen kaikille ja Uuttamaata koskevat määräykset täyttyvät. Yhdistysten jäsenkokoukset luetaan yleisötilaisuuksiksi, joille on kokoontumisrajoituksia Uudellamaalla. Väliaikainen laki (voimassa 30.6.2021 saakka) mahdollistaa etäosallistumisen järjestämisen, ja Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry:n säännöt erityisesti sallivat etäosallistumisen. Yhdistyksen hallitus vastaa tilaisuuden terveysturvallisuudesta.