Maaliskuun jäsenkirje

VIERAILU OH2AAV:LLE, ESITYS GALAPAGOS-PEDITIOSTA; MAANANTAI 30.3. KLO 18

Maaliskuun lopussa teemme vierailun Vantaan kerhon OH2AAV tiloihin Peijaksen sairaalassa, Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa. Tutustumme kerhon tiloihin ja amatööriasematilaan. Erityisohjelmana Anton OG2K kertoo Galapagos-peditiosta.
Porukkalähtö OH2AP:n edestä klo 17:15, yhteiskyytiin pyydetään taas ilmoittautumisia Jussille, OH3ZQ (j.horelli miau suomi24.fi) tai Aarnolle OH2HAI (oh2hai miau sral.fi)

SOTILASRADIOPÄIVÄ KOUVOLASSA LAUANTAINA 25.4.2015

Perinteinen Kouvolan Sotilasradiomuseon ja Kymen Viestikillan järjestämä sotilasradiopäivä pidetään lauantaina 25.4.2015 klo 10-14 Kouvola-talossa, Varuskuntakatu 11, Kouvola. Tapahtuman kiinnostava ohjelma on tämän kirjeen kääntöpuolella. Pääsymaksu tapahtumaan on 10 euroa (vain käteinen käy).

Järjestämme huhtikuun kuukausikokouksen kerhoretkenä tapahtumaan. Kokoonnumme kerholla aamulla klo 7.45, josta lähdetään kimppakyydein autoilla kohti Kouvolaa. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ilmoittaudu 10.4. mennessä joko Jussille, OH3ZQ tai Aarnolle OH2HAI.

TOUKOKUUN KUUKAUSIKOKOUS VIERAILUNA PEREL OY:hyn

Toukokuussa on tarkoitus käydä yhdessä Hyvinkään kerhon kanssa tutustumassa Perel Oy:n toimintaan Hyvinkäällä. Osoite on Torpankatu 28, 05800 Hyvinkää.
Perel Oy on suomalainen perheyritys, joka maahantuo elektroniikan komponentteja, mittalaitteita, ESD-suojaustuotteita, puhdastilatuotteita, mekaniikkaa sekä tuotannon koneita ja materiaaleja.
Päivämääräksi on vahvistettu keskiviikko 13.5.2015 klo 17.00 . Esittely kestää n 1,5 tuntia. Mahdollisesti samalla reissulla voisi käydä myös Rautatiemuseossa. Tämä visiitti on kuitenkin sopimatta toistaiseksi.
Merkkaa päivämäärä jo nyt almanakkaasi. Yksityiskohtaisemmat tiedot tulevat myöhemmässä jäsenkirjeessä.

OH2AP:N VUOSIKOKOUSPÄÄTÖKSET

KESKI-UUDENMAAN RADIOAMATÖÖRIT ry OH2AP:n VUOSIKOKOUS pidettiin torstaina 26.2.2015 Torpantie 7:ssä Olli Kumpulaisen, OH2OW vieraana. Kokouksen puheenjohtajana toimi Jari Jussila OH2BU ja sihteerinä Jarmo Salmi, OH2GJL. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat eli valittiin uusi hallitus ja hyväksyttiin toiminta- ja tilikertomukset viime vuodelta sekä toimintasuunnitelma ja budjetti tälle vuodelle.
Kerhon puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti uudelleen Juhani ”Jussi” Horelli OH3ZQ. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Stig Wallner OH2LAW. Hallituksessa jatkavat Timo Rönkkö, OH2TIMO, Jarmo Salmi, OH2GJL, Mari Nikkilä, OH2FPK, ja Aarno Järvinen, OH2HAI. Varsinaisena toiminnantarkastajana jatkaa Jukka Finnilä, OH2BWX ja varatoiminnantarkastajaksi valittiin edelleen Olavi Uotila, OH2DW .

VUODEN 2015 JÄSENMAKSU

Vuosikokous päätti kerhon jäsenmaksuksi vuodelle 2015 edelleen 16 euroa. Alle 18 -vuotiailta jäseniltä jäsenmaksu on myös edelleen 0 euroa eli jäsenmaksua ei peritä. Liittymismaksuksi samoin 0 € eli erillistä liittymismaksua ei tänä vuonnakaan uusilta jäseniltä peritä Jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2015. Jäsenmaksu maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörien tilille Keski-Uudenmaan Osuuspankki FI89 509 209 4001 9274. Merkitse viitteeksi 01012. Hoida jäsenmaksusi pois saman tien, niin ei unohdu! Samalla voit pyöristää maksua hieman ylöspäin ja lahjoittaa kerholle muutaman kolikon.