Etäkurssi kevät 2021

OH2AP järjestää radioamatööritutkintoon valmistavan etäkurssin kevään 2021 aikana, alkaen tiistaina 23.3.  Kurssi jatkuu keskiviikkona 7.4.  klo 18. ja siitä edelleen joka toinen viikko keskiviikko-iltana.

Kurssilla perehdytään radioamatöörin perusluokan pätevyystutkintomateriaaleihin sekä käydään läpi modulit K (määräykset, liikenne) ja T1 (tekniikan perusteet). Kurssin lopussa on mahdollisuus osallistua pätevyystutkintoon. Kurssiohjelman runko: kurssiohjelma kevät 2021

Kurssi-illat ovat alustavasti joka toinen viikko, sovittuna iltana klo 18 – 20.30.  Ajankohtaa ja viikonpäivää voidaan kurssin alussa sovittaa muuallekin osallistujien kesken. Väliviikko käytetään itseopiskeluun kurssimateriaalin avulla. Jos kurssilaiset haluavat, voidaan aikataulua tiivistää. Mikäli tarvetta on, voidaan väliviikoilla järjestää kertausta.

Etäkurssi pidetään ’MS Teams’ -webbipalavereina. Teams-palavereihin voi osallistua oman pc:n selaimella. Pc tai tabletti, kuulokkeet ja kamera tarvitaan mukana oloon. Älypuhelin ei näytön pienen koon vuoksi taida olla riittävä. Pikaohje Teams’iin tässä:  Teams-pikaohje

Kurssimaksu on 25.- €, mihin sisältyy kerhon kuluvan vuoden jäsenmaksu.

Oppimateriaali: Kurssi-iltoina käytetään opastuksen pohjana ensisijaisesti interaktiivista kalvosarjaa ja perehdyttäjien keräämää tukimateriaalia. Kukin osallistuja tulostaa itselleen muistiinpanoja varten haluamansa materiaalin paperille.  Opiskelun tueksi on materiaali hankittavissa myös kirjana sekä kertausta varten saatavilla youtube-nauhoituksina.

Lisätietoja ja kysymyksiin vastauksia saa vaikka kerhon sähköpostiosoitteesta ’oh2ap miumau sral piste fi’ tai poikkeamalla etäkerhoillassa, torstai-iltaisin klo 18 .