Etä/lähikurssi syksy 2022

OH2AP järjestää radioamatööritutkintoon valmistavan etä/lähikurssin syksyn ja alkutalven 2022 aikana, alkaen tiistaina 13.9.

Kurssilla perehdytään radioamatöörin perusluokan pätevyystutkintomateriaaleihin sekä käydään läpi tutkinnon modulit K (määräykset, liikenne) ja T1 (tekniikan perusteet). Kurssin lopussa on mahdollisuus osallistua pätevyystutkintoon. Esimerkkinä edellisen kurssin ohjelmarunko:  kurssiohjelma syksy 2021.

Kurssi-illat ovat joka toinen viikko, tiistai-iltana klo 18 – 20.30.  Väliviikko käytetään itseopiskeluun kurssimateriaalin avulla. Mikäli tarvetta on, voidaan väliviikoilla järjestää kertausta.

Etäkurssi pidetään ’hybridinä’: osallistua voi ’MS Teams’ -webbipalavereina tai paikan päällä Järvenpään kerholla. Teams-palavereihin voi osallistua oman pc:n selaimella. Pc tai tabletti, kuulokkeet ja (pc:n / tabletin) kamera tarvitaan mukana oloon. Älypuhelin ei näytön pienen koon vuoksi taida olla riittävä. Pikaohje Teams’iin tässä:  Teams-pikaohje

Kurssimaksu on 25.- €, mihin sisältyy kerhon kuluvan vuoden jäsenmaksu.

Oppimateriaali: Kurssi-iltoina käytetään opastuksen pohjana ensisijaisesti interaktiivista kalvosarjaa ja perehdyttäjien keräämää tukimateriaalia. Kukin osallistuja tulostaa itselleen muistiinpanoja varten haluamansa materiaalin paperille.  Opiskelun tueksi on materiaali hankittavissa myös kirjana sekä kertausta varten saatavilla youtube-nauhoituksina.

Lisätietoja ja kysymyksiin vastauksia saa vaikka sähköpostiosoitteesta ’jussi piste oh3zq miumau gmail piste com’ tai poikkeamalla etäkerhoillassa, torstai-iltaisin klo 18 . Linkki etäkerhoiltaan on tämän sivuston etusivulla tyypillisesti klo 17 maissa.