OH2AP: Vuosikokous 10.2.2022 klo 18 etänä tai hybridinä.

OH2AP:n vuosikokous pidetään torstaina 10.2.2022 alkaen klo 18.

Korjaus aikaisempaan: jos korona-rajoitukset sallivat, kokous pidetään hybridinä eli lähi- ja etäosallistumisen yhdistelmänä. Tämä vahvistetaan helmikuun alussa viranomaistietojen saavuttua.

Käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Kokousaineisto on luettavissa kerhon kotisivuilla 1.2.2022 alkaen. Linkki vuosikokoukseen tulee kerhon kotisivulle noin tuntia ennen kokouksen alkua. Tervetuloa kokoukseen!

 

Etäkokoukseen voit osallistua PC:lla, tabletilla tai älypuhelimella. Laitteessa ei tarvitse olla Teams-ohjelmaa asennettuna vaan osallistuminen voi tapahtua selaimella. Puheenvuorojen pitämiseen tarvitset mikrofonin (pc:ssa tai tabletissa) sekä kuulokkeet tai pc:n / tabletin kaiuttimet. Kamera ei ole välttämätön.

Tässä lyhyt ohje Teams’in käyttöön:  Teams-pikaohje