Arkistot kuukauden mukaan: huhtikuu 2022

Kerhoilta torstaina 28.4.2022

Kerhoilta taas normaalisti torstaina hybridinä. Aiheena mm. nokkakusoilua. Tervetuloa paikalle, mutta vanhaan tapaan myös etänä voi osallistua.

TOUKOKUUN KUUKAUSIKOKOUS TORSTAINA 5.5.2022 AIHEENA KYLÄRADIOTOIMINTA

Toukokuun kk-kokous pidetään torstaina 5.5. klo 18 Ollin, OH2OW luona tutussa paikassa Torpantie 7:ssa. Hybridinä myös. Aiheena tällä kertaa kyläradiotoiminta RHA68, josta meille kertoo Janne Mattsson. Kyläradio on yksi osa Suomen kylät ry:n Kyläturvallisuus 2025-hanketta jonka projektipäällikkönä toimii Pekka Rintala, joka myös on mukana kuukausi-kokouksessamme. Kyläradion pääpaino on siinä, että se on hyvin yksinkertainen käyttää (radiot valmiiksi ohjelmoitu ja antennia ei tarvitse virittää ja toimii kaikilla RHA68 kanavien taajuuksilla). On lupavapaa ja näin ollen kaikkien vapaassa käytössä. Asiasta kuullaan lisää siis 5.5.

MAGNEETTILUUPPIPORUKKA KOKOONTUU

Merkatkaapa ennakkotietona, että torstaina 12.5. kokoontuu magneettiluuppi-antennien rakentamisesta kiinnostunut porukka kerholle.

Kuukausikokous 21.4.2022

Huhtikuun kk-kokous pidettiin torstaina 21.4. klo 18 Ollin, OH2OW luona tutussa paikassa Torpantie 7:ssa. Hybridinä myös.

Aiheena magneettilooppi-antennin rakentaminen. Katsottiin luupin toimintaa ja tarvittavia materiaaleja, esittäjinä Matti OH2BDQ ja Rauno OH3FR, sekä tuumailtiin, miten porukkarakentelu saadaan kevään ja kesän mittaan junailtua. Alustavaa materiaalia jo kerhon sivuilla kohdassa ‘Rakentelu’

 

T2-KURSSI ALKOI, MUTTA VIELÄ EHTII

T2-kurssin aloitus oli tiistaina 12.4. klo 18 kerholla sekä Teams-etäyhteyden kautta, mutta vielä ehtii mukaan, jos pidät kiirettä. Lisätietoja kerhon sivuilla kohdassa ‘Kurssit’. Ilmoittautumiset
pikaisesti kerhon s-postiin ‘oh2ap miumau sral piste fi’.

ONHAN TÄMÄN VUODEN JÄSENMAKSU JO HOIDOSSA?

Olethan muistanut laittaa tämän vuoden jäsenmaksun jo pankkiin? Jäsenmaksun eräpäivä on toki vasta 30.4., mutta ellet ole jo sitä maksanut tai laittanut maksuun eräpäivänä, tee se nyt, ettei unohdu. Vuosikokoushan päätti jäsenmaksuksi vuodelle 2022 edelleen 25 € (alle 18
v 0 €) ja se maksetaan Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry:n tilille:
Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74. Merkitse viitteeksi 01012.

Kerhoilta Kiirastorstaina 14.4.2022 klo 18

Torstain kerhoilta taas hybridinä. Tällä kertaa aiheena uusimman QST-lehden selailua ja nokkakusoilua. Tervetuloa paikalle, mutta vanhaan tapaan myös etänä voi osallistua.

HUHTIKUUN KUUKAUSIKOKOUS TORSTAINA 21.4.2022

Muistathan, että huhtikuun kk-kokous pidetään torstaina 21.4. klo 18 Ollin, OH2OW luona tutussa paikassa Torpantie 7:ssa. Lisää edellisessä kerhokirjeessä alla.

VIELÄ EHTII: T2-KURSSI ALKAA TIISTAINA

OH2AP järjestää Yleisluokan pätevyystutkinnon T2-aihealueeseen perehdyttävän kurssin. Aloitus tiistaina 12.4. klo 18 kerholla sekä Teams-etäyhteyden kautta. Lisätietoja kerhon sivuilla kohdassa ‘Kurssit’. Ilmoittautumiset pikaisesti kerhon s-postiin ‘oh2ap miumau sral piste fi’.

Kerhoilta 7.4. klo 18; kuukausikokous 21.4.; T2-kurssi

Torstain 7.4. kerhoilta pidetään taas hybridinä. Aiheena nokkakusoilua ja hyviä keskusteluita. Linkki:  OH2AP kerhoilta 7.4. klo 18  –  Liity tietokoneellasi tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Huhtikuun kk-kokous torstaina 21.4.

Huhtikuun kk-kokous torstaina 21.4. klo 18 pidetään tutussa paikassa Ollin OH2OW luona osoitteessa Torpantie 7. Myös etäosallistuminen järjestyy.
Aiheena magneettiluuppi-antennin rakentaminen. Katsotaan luupin toimintaa ja tarvittavia materiaaleja sekä tuumaillaan, miten luuppien porukkarakentelu saadaan kevään ja kesän mittaan junailtua. Alustavaa materiaalia jo kerhon sivuilla kohdassa ‘Rakentelu’

T2-kurssi yleisluokkaan haluaville alkaa ensi viikon tiistaina 12.4.

OH2AP järjestää Yleisluokan pätevyystutkinnon T2-aihealueeseen perehdyttävän kurssin .  Aloitus tiistaina 12.4. klo 18 kerholla sekä Teams-etäyhteyden kautta. Lisätietoja kerhon sivuilla kohdassa ‘Kurssit’. Ilmoittautumiset kerhon s-postiin ‘oh2ap miumau sral piste fi’.