Arkistot kuukauden mukaan: tammikuu 2024

Kerhoilta torstaina 1.2.2024 klo 18 hybridinä.

Kerhoillassa torstaina 1.2. klo 18 nokkakusoillaan. Palaveri on tuttuun tapaan hybridinä.

Viime kerhoillassa näytetyn ’Tiny SA -opas’ -ohjekirjan esittely on luettavissa ’Rakentelu’ -otsikon alta näillä sivuilla . Pikkujoulukokouksessa esitelty ’Winlink radiosähköposti’ -opastuskin löytyy nyt ’Kurssit’ -sivulta.

OH2AP:N VUOSIKOKOUS

OH2AP:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään karkauspäivänä eli torstaina 29.2.2024 klo 18 tutussa paikassa Ollin OH2OW luona osoitteessa Torpantie 7, Järvenpää.  Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kerhoilta torstaina 25.1.2024 klo 18 hybridinä.

Kerhoillassa torstaina 25.1. klo 18 nokkakusoillaan. Palaveri on tuttuun tapaan hybridinä.

Kerhoillassa näytetyn ‘Tiny SA -opas’ -ohjekirjan esittely on ‘Rakentelu’ otsikon alta näillä sivuilla.

Pikkujoulukokouksessa esitelty ‘Winlink radiosähköposti’ -opastus löytyy ‘Kurssit’ -sivulta.

 

QSL-LISTAN PÄIVITYS

‘QSL kerhon kautta’ -lista on nyt päivitetty ja menossa 2-piirin QSL-managerille. Jos olet mukana QSL-korttipalvelussa, tarkista vielä kerhon ‘kortti-sivulta’, että kutsusi on mukana:           OH2AP.fi –> Kerho –> QSL-korttipalvelu.

ONHAN OSOITTEESI AJAN TASALLA

Kerhon jäsenrekisterissä on todennäköisesti jäsenten vanhentuneita kotiosoitteita. Jos olet muuttanut muutaman viime vuoden aikana ja tunnet omassatunnossasi piston, että et ole muistanut ilmoittaa uutta osoitettasi, tee se nyt. Laita nykyinen postiosoitteeesi sähköpostilla Aarnolle OH2HAI: ajarvine@sci.fi.

KIRPPISUUTISIA

Kirppikselle on tullut muutama OH2JO:n (sk) rigi ym. tarjolle. Kurkkaa Kirpputori-sivuilta ja halutessasi käy kerholla katsomassa ja kokeilemassa.

 

Torstaina 11.1. klo 18 Pikkujoulu – Torpantie 7

Aiemmin ilmoitetun mukaisesti kokoonnumme viettämään kerhon vähän myöhäistä Pikkujoulua torstaina 11.1. klo 18   Ollin OH2OW luona vanhassa tutussa paikassa (os. Torpantie 7, Järvenpää). Joulutorttu-, pipari- ja glögitarjoilu. Ohjelmaakin on luvassa: kirjoitellaan Pikkujoulupukille,  ja Esa OH2CKD kertoo WinLink-asennuksesta.

Etäosallistuminen on mahdollista. Pikkujoululinkki on tässä – tip-tap-tippetippi-tap-tap:

Hyvää alkanutta vuotta 2024! Pakkanen puraisee, kerhoilta 4.1. vain etänä

Nyt vuoden vaihduttua jatketaan kerhon kokoontumisia periaatteessa normaalisti sekä livenä että etänä, mutta koska poikkeus vahvistaa säännön, tehdään heti alkuun poikkeus ja kokoonnutaan aloitamaan vuoden toimintaa torstaina 4.1. klo 18 vain etänä, kun sääennusteissa luvataan tänne eteläänkin ihan reipasta pakkasta. Eli ei lähdetä palelemaan Seuratalolle. Sellaillaan torstaina uusinta QST:n numeroa ja katsotan Hamwaves -sivustoa.

Mutta sitten seuraavalla viikolla kokoonnumme viettämään Pikkujoulua aiemmin ilmoitetun mukaisesti eli torstaina 11.1. klo 18  vanhassa tutussa paikassa Ollin OH2OW luona  (os. Torpantie 7, Järvenpää). Myös siloin etäosallistuminen on mahdollista.