Arkistot kuukauden mukaan: lokakuu 2023

Kerhoilta 2.11. normaalisti

Torstain 2.11.2023 klo 18 kerhoillassa vanhaan tapaan myös nokkakusoilua.

Jatkona kuukausikokouksessa esitetylle: Tauno, OH2GIZ on seuravalla viikolla paikalla kerholla opastamassa DMR-radion ohjelma-plugin tekemisessä ja asentamisessa. Tulkaapa paikalle radion (ja ohjelmointikaapelin) ynnä hyvien kysymysten kanssa. Lisäksi tietysti

 

 

Lokakuun kuukausikokous torstaina 19.10. klo 18

Torstain kerhoilta on samalla lokakuun kuukausikokous ja se pidetään torstaina 19.10. klo 18 tutussa paikassa Ollin, OH2OW luona (Torpantie 7, Järvenpää). Aiheena ovat DMR-radiot, niiden ylläpito ja ohjelmisto-plugin päivittäminen sekä kerhon DMR/fm-toistin OH2RUP. Tule paikalle konkreettisesti räpläämään DMR-radiota, mutta voit toki osallistua etänäkin. Linkki taas tutulla tavalla tuntia ennen.

 

 

Kerhoilta 12.10. klo 18 hybridinä

Tämän viikon kerhoilta normaalisti kerholla, Kartanontie 20, hybridinä torstaina 12.10.2023 klo 18.  nokkakusoilun merkeissä. Tervetuloa taas mukaan joko ihan livenä kerholle tai etänä.

ENSI VIIKOLLA LOKAKUUN KUUKAUSIKOKOUS 19.10. klo 18

Muistathan, että lokakuun kuukausikokous pidetään ensi viikon torstaina 19.10. klo 18 tutussa paikassa  Ollin, OH2OW, luona (Torpantie 7, Järvenpää). Aiheena on tällä kertaa DMR-radiot, niiden ylläpito ja ohjelmisto-plugin päivittäminen sekä kerhon DMR/fm-toistin OH2RUP. Joukolla mukaan kiinnostavaan iltapuhteeseen!

Kerhoilta 5.10. klo 18 hybridinä

Kerho kokoontuu normaalisti hybridinä torstaina 5.10.2023 klo 18.
Aiheina on nokkakusoilu ja viimeisimmän QST:n selailu.

Tervetuloa taas mukaan joko ihan livenä kerholle tai etänä.

 

 LOKAKUUN KUUKAUSIKOKOUS 19.10. klo 18
Lokakuun kuukausikokous pidetään torstaina 19.10. klo 18 tutussa paikassa Ollin, OH2OW luona (Torpantie 7, Järvenpää). Alustavana aiheena DMR-radiot, niiden ylläpito ja ohjelmisto-plugin päivittäminen sekä kerhon DMR/fm-toistin OH2RUP. Onhan Sinulla jo päivämäärä almanakassasi?
OMAKUTSUVIESTIEN PITÄISI TAAS ONNISTUA

SRAL:n sähköpostiosoitteissa, jotka päättyvät @sral.fi, oli huomattu viestien toimitus-ongelmia kesäkuun lopulla. Vika liittyi Elisan (ml. Saunalahti) sähköpostijärjestelmään, jossa heidän järjestelmänsä hylkäsi SRAL:n lähettämät sähköpostit. Selvityksen jälkeen Elisalta todettiin, että vika on nyt korjattu ja hylkääminen oli aiheetonta.

Joiltakuilta OH2AP:n jäseniltäkin on saattanut jäädä joku kerhotiedote tämän virheen vuoksi saamatta.