Viirus-jäsenkirje

Jotta liikkeellä oleva korona-virus ei kerhonkaan kautta leviäisi vaivaamaan erityisesti keski-ikää lähenteleviä jäseniämme, olemme porukalla sopineet seuraavista järjestelyistä kevätkauden ajaksi:

Epidemiat eivät tunnetusti leviä radion välityksellä. Niinpä pääaktiviteetti keskitetään nyt radioaalloille. Korona-epidemian ja sitä koskevan yleisen ohjeistuksen vuoksi OH2APn kerhoillat on siirretty toistaiseksi päivittäiselle aamurinkulalle, taajuudelle 3.706 kHz joka aamu klo 06.45.. utc, ja muu kanssakäynti OH2RUP -toistinkanavalle.

Seuratalo, jossa kerhotilamme on,  on kaupunginhallituksen päätöksellä suljettu ainakin huhtikuun puoliväliin, eli kerhotila ei toistaiseksi ole käytettävissämme.  Kerhon s-postin oh2ap miumau sral.fi kautta voi pyytää lisätietoja. Maalis/huhti/toukokuulle aiottujen tilaisuuksien uusista ajankohdista tiedotetaan erikseen.

Edit 1: Myös SRAL:n puolella on 18.3. tiedotteen mukaan samansuuntaiset toimenpiteet, joista tärkeimmät meille alla:  https://sral.info/2020/03/18/sral-tiedote-koronavirusepidemian-vuoksi/- SRAL toimisto ei ota henkilökäyntejä, mutta puhelin- ja s-postipalvelut toimivat;- Radioamatöörin pätevyystutkinnot keskeytetään välillä 17.3.-13.4.2020.