VUOSIKOKOUSKUTSU 2021

OH2AP:n VUOSIKOKOUSKUTSU

Kerhon vuosikokous pidetään tutussa paikassa Ollin, OH2OW luona osoitteessa Torpantie 7,
Järvenpää, torstaina 18.2.2021 klo 18. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat.

Jos alueelliset koronarajoitukset edelleen estävät kokoontumisen paikan päällä, kokous pidetään etäkokouksena ja jäsenille lähetetään sähköpostilla noin viikkoa ennen kokousta Teams-linkki kokoukseen etäosallistumista varten ja linkki kokousmateriaaleihin kerhon sivuilla oh2ap.fi .   Tervetuloa!

SYYSLEIRI TÄNÄ VUONNA LAUANTAINA 11.9.2021 METSÄPIRTILLÄ.

Tuusulan kunta on vahvistanut tutun Metsäpirtin leirikeskuksen taas käyttöömme syysleiriä varten lauantaiksi 11.9.2021. Merkkaa päivämäärä jo nyt heti kalenteriisi.  Tarkemmin leirin ohjelmasta myöhemmissä jäsenkirjeissä. Toivottavasti koronatilanne jo tuolloin mahdollistaa normaalin leirittelyn.