OH2RUP toistimen siirtotalkoot sunnuntai 31.10. klo 14 ja maanantai 1.11. klo 12

70 cm toistin OH2RUP siirtyy Naavatie 6:n talon kattoremontin takia vakiopaikaltaan Järvenpään Seuratalolle sunnuntaina 31.10.  Matalammasta antennipaikasta johtuen toistimen kuuluvuusalue pienenee. Evakkomatka kestänee useamman kuukauden.

Toistimen siirto on ajastettu ensi sunnuntaille 31.10. klo 14 alkaen; tapaaminen Naavatie 6 alaovella. Parkkipaikat ovat Naavatie 4:n alapuolella.  Talkoissa suljetaan toistin, irrotetaan elektroniikka ja kuljetetaan kerholle Seuratalolla ja kytketään toimimaan siellä.

Antennin sekä antenniputkien ja kaapeleiden purku on maanantaina 1.11. alkaen klo 12; luvassa on sateeton ja vähätuulinen päivä. Tavataan Naavatie 6 alaovella.  Talkoissa otetaan alas toistimen antenni talon katolta ja kerätään antennikaapeli kiepille toistinkaapin viereen. Lisäksi otetaan mahdollisuuksien mukaan talteen kierrätettäväksi muu entisen tukiaseman antenniputki- ja kaapelitavara kattoremontissa purettavan häkkivaraston sisältä. Ottakaa mukaan vähän käsityökaluja jos voitte.

Pidemmän toistinantennin vaihtaminen Seuratalon katolle sovitaan myöhemmin.