Torstain 23.2. kerhoilta klo 18, vuosikokouskuulumiset

Torstain 23.2.2023 klo 18 kerhoillassa nokkakusoillaan sekä selaillaan uusinta QST:n numeroa. Kerhoilta taas hybridinä,

VUOSIKOKOUSKUULUMISIA

OH2AP:n vuosikokous pidettiin 16.2.2023 hybridinä Ollin, OH2OW luona ja teamsilla. Kokoukseen osallistui yhteensä kolmattakymmentä jäsentä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Keijo Loisti, OH2BOZ. Kokous hyväksyi viime vuoden tili- ja toimintakertomuksen ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle. Hyväksyttiin myös toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023. Yhdistyksen puheenjohtaja Jussi Horelli, OH3ZQ valittiin jatkamaan puheenjohtajana. Hallitukseen valittiin uudelleen Tommi Mattila OH2BFA, Seppo Niemelä OH2TQ, Petri Kauhanen OH2GTQ, Mika Korpela, Elias Pylkkäen OH2EP, Aarno Järvinen OH2HAI ja uusina jäseninä Rauno Kuusisto, OH3FR ja Esa Manneri, OH2CKD. Myös toiminnantarkastaja Jukka Finnilä, OH2BWX valittiin jatkamaan. Varatoiminnantarkastajaksi valittiin myös uudelleen Keijo Loisti, OH2BOZ.

Yhdistyksen jäsenmaksuksi vuodelle 2023 päätettiin edelleen 25 € (alle 18 v 0 €). Jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2023 ja siitä on jäsenkirjeen liitteenä jäsenille erillinen lasku. Vuosikokousaineisto on edelleen luettavissa kotisivuilla viikon verran.

IMPEDANSSINSOVITUSESITYS LUETTAVISSA
Raunon OH3FR esitys impedanssinsovittimista (‘antennitunereista’) on nyt luettavissa kerhon sivuilla kohdassa ‘Rakentelu’.
RA-TUTKINNOT PYÖRIVÄT TAAS
Radioamatöörien pätevyystutkinnoissa oli parin viikon ‘administratiivinen tauko’, mutta nyt ne pyörivät taas. Kerhon tutkinnonvastaanottajana toimii Matti OH2BDQ. Muidenkin tutkinnonvastaanottajien yhteystiedot löytyvät SRAL:n sivuilta ‘sral.fi‘.