Tämän viikon kerhoilta torstaina 7.9. hybridinä

Tämän viikon kerho kokoontuu normaalisti hybridinä torstaina 7.9.2023 klo 18. Tervetuloa taas mukaan joko ihan livenä kerholle tai etänä.

Etäosallistumislinkki tässä:   https://teams.live.com/meet/943912555153?p=O2PEv4I3lfRjiqYY

 

Sovitaan kerhotilan syyssiivouksen päivä: Seuratalon maaliremontin hiekkapuhalluksesta on tullut pölyä meidänkin puolellemme ja se pitää siivoilla pois ennen lumentuloa imuria, rättiä ja tolua käyttäen.

SYYSLEIRI

Muistathan kerhon syysleirin, joka pidetään Tuusulan seurakunnan leirikodilla Rusutjärven rannassa lauantaina 16.9.2023. Ohjelmassa, joka alkaa klo 9 leirin pystytyksellä, on mm. valmiusasioita, toistinjuttua, lineaarisen rakentamisjuttu, SRAL:n katsaus ja muuta. Kirpputorikin löytyy, jos sinulla on jotain hyllystä tarjottavaa. Leirimaksu 15 € sisältää ohjelman, keittolounaan ja kahvit.

VIELÄ EHTII KURSSILLEKIN

Vielä ehtii mukaan 5.9.2023 alkavalle perusluokan kurssille. Jos tiedät jonkun kiinnostuneen niin kerro kurssista. Ilmoittautumiset Raunolle oh3fr at sral.fi

KURKISTA KIRPPUTORISIVUILLE

Helgen OH2DY (sk) tavaroita on tullut kirpputori-sivuille lisää. Katsokaapa, olisiko jotain kiinnostavaa. Tarjouksiakin vastaanotetaan.